Garcea, milionarul: Mugur Mihăescu are o avere de invidiatMugur Mihaescu (Foto: iasi-news.ro)
Mugur Mihaescu (Foto: iasi-news.ro)

Potrivit declaraţiei de avere depuse cu ocazia lansării candidaturii la funcţia de primar al Sectorului 5, membrul trupei Vacanţa Mare este o persoană înstărită. Din 2002, actorul are o casă de 867 mp în Pipera cu un teren de 1.901 mp. Anul acesta, actorul a achiziţionat şi două parcele de teren alăturate, una de 280 mp, poziţionată intravilan, şi una de 553 mp, situată extravilan, în Delta Dunării. Mugur Mihăescu a explicat, pentru B365.ro, că a făcut aceste achiziţii pentru a-şi face o ”căsuţă de vacanţă decentă” în Deltă, care nu va fi folosită în scop turistic.

În 2008, candidatul la Primăria Sectorului 5, cunoscut pentru rolul poliţistului Garcea, a cumpărat o motocicletă Harley şi o şalupă Bayliner 195. Un an mai târziu, el şi-a achiziţionat două autoturisme, un Audi A5 şi un Volkswagen Golf, dar şi o şalupă model Nitro Z7.

Actorul se mai poate mândri cu bijuterii şi ceasuri în valoare totală de 300.000 euro, pe care le-a cumpărat între anii 1994 şi 2012.

Afacerile lui Garcea prosperă în Centrul Vechi

Potrivit declaraţiei de avere, în 2010, Mugur Mihăescu a accesat un credit în valoare de 1,45 milioane de euro, scadent în 2017. El a precizat că acest împrumut a fost făcut de firma SC Irish Pub Concept SRL, la care este asociat. De asemenea, însă, el a acordat un împrumut de 1,089 milioane lei, în nume personal firmei SC Irish Pub Concept SRL, prin intermediul căreia operează St. Patrick Irish Pub & Restaurant, un bar de referinţă din Centrul Vechi al Capitalei. ”Împrumutul de 1,098 milioane lei reprezintă creditarea societăţii. Am făcut această creditare pentru investiţii. Eu mi-am capitalizat firmele, nu am scos dividendele timp de doi ani pentru a dezvolta afacerile. Cu ultimele economii pe care le-am avut am creditat societatea”, a explicat Mugur Mihăescu, pentru B365.ro.

Întrebat dacă irish pub-ul din Centrul Istoric a avut o evoluţie bună, candidatul la Primăria Sectorului 5 a replicat: ”Intraţi pe Top Profit România şi veţi vedea că sunt pe locul 1 pe ultimii doi ani”. Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, firma a avut, în 2010, o cifră de afaceri netă de 3,7 milioane lei şi a înregistrat un profit de peste 672.000 lei.

Citeşte şi Oprescu a primit în 2011 un salariu de 15.000 euro de la UMF, dar a chiulit de la şcoală.

Mugur Mihăescu nu a infirmat declaraţia lui Silviu Prigoană, care preciza că actorul ar vrea să cumpere apartamentul lui Honorius Prigoană din Sectorul 5, pe care are mutaţia făcută - motiv pentru care finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stoichiţă, i-a contestat candidatura la Primăria Sectorului 5 -, dar nu are bani acum. ”Garcea” a declarat că avea în plan achiziţia apartamentului fiului lui Silviu Prigoană pentru a fi mai aproape de centru, unde are afacerile, însă nu a mai putut cumpăra această casă din cauza banilor. ”Am avut probleme financiare pentru că am făcut capitalizarea firmei. Eu nu am mai scos dividendele ca să dezvolt afacerea, să angajez mai mulţi oameni, să le dau păpică”, a mai spus actorul.

Atac la adresa lui Vanghelie

Mugur Mihăescu promite, prin sloganurile sale de campanie, că, dacă va ajunge primar, va face un sector de cinci stele şi va curăţa ”gunoiul care este”. ”Dacă aveam pe mână 20 milioane de euro făceam proiecte pe fonduri nerambursabile în valoare de 200 milioane euro pe an. Dar nu se mai poate fura nimic din banii ăia pentru că te urmăreşte Europa. Vanghelie a atras fonduri de 0,000001%, probabil a cerut bani pentru o foaie de hârtie”, a mai spus actorul, criticându-l astfel pe actualul edil al Sectorului 5.

Citeşte şi Garcea, omul de paie al lui Prigoană? I-a dat domiciliu şi 55% din Rosal Development.

Etichete: avere, bijuterii, candidat, casă, ceasuri, declaraţie de avere, delta dunarii, Garcea, Mugur Mihăescu, Pipera, Primăria Sectorului 5, realitatea, Sectorul 5, vilă

0/0 COMENTARII
catalina
23 mai 01:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!!!!!!! A triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!!!!!!Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!!!!!!! rusineeeee!!!!

flavia
21 mai 16:47
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp!!!!!!!!

daniela
21 mai 15:31
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente!!!!!!!!!!

marina
21 mai 13:40
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, a promnis in campania trecuta ca reconsolideaza caldirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!! Hahaha!Oprescu si clanul lui este periculos, au facut averi colosale si au fosat instrainate in Elvetia, Cipru, Grecia!! Poate nu stiati, va spun eu!!!!!!!!!

andreea
21 mai 01:41
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!!!!!

alina
21 mai 00:45
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!!!!!!!

sabrina
20 mai 18:04
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei! Oprescu, este cel mai mare bandit si escroc!Opresc, este cel care a a furat prin firmele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar si amicilor din PSD!

mircea
19 mai 22:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

vlad
19 mai 21:20
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!!!!

elena
19 mai 19:58
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!!!!!! oprescu a promis in campania trecuta ca reconsolideaza cladirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!!! ca sa vedeti cat de prosti va considerea banditul de oprescu!!!!si iar va face foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastraaaaa!!!1 treziti-vaaaa!!!!!

adriana
19 mai 15:49
+0
VOTURI
-0

Treziti-va oameni buni pana nu este prea tarziu......guvernul ponta, doreste sa puna pe tot, cititi si voi de ce ii arde acestui sobooolan blsevic. Aceasta tara este in declin, masurile populiste ne-au bagat in recesiune, euroa a explodat si Ponta vrea regimentul de garda pentru el!!!! Nu imi vine sa cred cat este de periculos acest individ, acest comunist, care vrea un partid unic, vrea dictatura comunista!!!!!!1 treziti-va!!!!!!

otilia
16 mai 21:55
+0
VOTURI
-0

Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guvernul Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles!

Dar ce te faci cu boboru care gandeste prin burdihan?! Si care este lenes, asteaptand de la comunistii USL sa le puna in blid!

Romani care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

nico
16 mai 18:14
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

USL ne v-a arunca in haos,vom fi in curnad sub Grecia!

USL nu este solutia, ei sunttrecutul cenusiu al acestei tari!

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

Romani treziti-va si scapati tara d eciuma comunista USL!

simona
16 mai 17:33
+0
VOTURI
-0

Pietele financiare au reactionat la lipsa de iresponsabilitate a guv Ponta!

Euro a explodat!

Benzina a crescut!

Preturile la fel!

Suntem iar in recesiune!!!!!!! Acolo ne-a aruncat Ponta!

monica
16 mai 16:50
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!!!!!!!

andra
16 mai 16:12
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente. Prostimea  va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!! Voiculescu - turnatorul si-a atins scopul, Min Agriculturii este al lui, prin penibilul  Daniel Constatin. Acest guvern ca  este doar unul de fatada si sa pacaleasca electoratul  pana in noiembrie. Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui  aceasta tarisoara ca niste vampiri!

catalin
16 mai 15:32
+0
VOTURI
-0

Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..... A stopat orice lucrare sa se finalizeze la termen,  pana acum (!!),  dand ordin sa se termine in perioada de campaie ptr a taia "cordelute roz"  sucind  mintile celor creduli. El urmareste doar voturile!

daiana
16 mai 14:44
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat TOTAL ASA CEVA.

andreea
16 mai 13:52
+0
VOTURI
-0

Guvernul Boc a salvat tara ca Ponta bolsevicul sa ne arunce dupa Grecia!!! !!!!!1

Sticksy
16 mai 09:06
+0
VOTURI
-0

ba voi nu sunteti sanatosi? cum sa arunci vina pe guv Ponta cand este de 1 luna la guvernare. ast sa vedeti ce se intampla si apoi vb. pana atunci vina cea mare pt haosul din tara e din vina lui boc si basescu. asa ca.... ganditi inainte sa scrieti

Brabus
15 mai 21:51
+0
VOTURI
-0

Hai sa fim seriosi! Mugur a facut banii pe munca lui asa ca nu va uitati la capra vecinului.

ofelia
15 mai 15:46
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa! !!!!!

Toloaca
15 mai 15:36
+0
VOTURI
-0

si cu cit plateste angajatii?muncesc la negru sau pe salariu minim pe economie

Witt
15 mai 15:17
+0
VOTURI
-0

S-au reactivat postacii pedelisti! :)))) Ati primit fonduri de campanie dragilor? Vi le-a trimis pinalti inainte sa ii ia guvernul banii inapoi? Hai, defecati osteni!

claudia
15 mai 14:49
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

melina
15 mai 14:16
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

catalin
15 mai 13:54
+0
VOTURI
-0

Pietele financiare au reactionat la lipsa de iresponsabilitate a guv Ponta!

Euro a explodat!

Benzina a crescut!

Preturile la fel!

Suntem iar in recesiune!!!!!!! Acolo ne-a aruncat Ponta!

Guv Boc a salvat tara ca Ponta bolsevicul sa ne arunce dupa Grecia!!!

Romania risca sa piarda tot!

Stabilitatea a dat-o guv PDL!

USL ne da haos!

marina
15 mai 13:18
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!

USL ne v-a arunca in haos,vom fi in curnad sub Grecia!

USL nu este solutia, ei sunttrecutul cenusiu al acestei tari!

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

Romani treziti-va si scapati tara d eciuma comunista USL!

Gaby
15 mai 15:21
+0
VOTURI
-0

Mariana invata sa scrii, nu mai chiuli de la orele de gramatica ca sa stai cu toti golanii sa "tragi" cate un joint prin WC-uri, si dupa ceea sa-ti spui parearea ta idioata. Mars la clasa

lavinia
15 mai 12:46
+0
VOTURI
-0

Ero a crescut inbgrijorator de tare!

Benzina s-a scumpit enorm de tare!

Bursa a cazut iar!

Preturile incep si ele sa creasca!

Toate aceste din cauza promisiunilor populiste facute de ciuma USL!

Maririle de salarii si pensii nu se pot face, economia actuala nu permite asa ceva!

Nici tarile dezvoltate n-au indraznit sa revina la salriile si pensiile avute inainte de criza!

Ponta v-a mintit doar ptr a lua puterea!

Facuse ovbsesie pt asa ceva!

diana
15 mai 12:21
+0
VOTURI
-0

.....Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles!

Dar ce te faci cu boboru care gandeste prin burdihan?! Si care este lenes, asteaptand de la comunistii USL sa le puna in blid!

Romani care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

stanciu
15 mai 16:03
+0
VOTURI
-0

alta postaca, daca nu acelasi

Liz
15 mai 12:07
+0
VOTURI
-0

...probabil ca nu le da suficienta "papica" angajatilor din St. Patrick din moment ce la o spaga de 130 ron o domnisorica draguta de acolo pe post de chelnerita a venit la masa si a mai cerut bacsis...a considerat ca 130 ron nu erau suficienti!!! rusine

andrei
15 mai 12:04
+0
VOTURI
-0

Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles!

Dar ce te faci cu boboru care gandeste prin burdihan?! Si care este lenes, asteaptand de la comunistii USL sa le puna in blid!

Romani care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.

stanciu
15 mai 16:02
+0
VOTURI
-0

Hai la culcare, ca nu ti-ai luat pastilele azi! Guvernul boc a fost apreciat doar de postaci. Masurile luate au fost penibile, s-au economisit bani pentru a putea fi luati de clientela pdl, care a sustinut cu bani furturile de la alegerile precedente.

sector 5
15 mai 10:44
+0
VOTURI
-0

ma numar printre sutele de mii de locuitori ai sectorului 5 si mi-e rusine .mi-e rusine ca nu numai oamenii mai colorati se lasa cumparati cu o sticla de ulei si o punga de zahar,dar si noi,ceilalti care dorim sa credem ca suntem mai "cititi"ne lasam cumparati cu asemenea produse.nu mai departe de sambata la noi in cartier era zarva mare,se da asemenea produse de un candidat la primaria sector 5.

cu toate ca nu are nici o sansa,ii urez succes domnului mihaiescu si sper sa stranga cat mai multe voturi.unul dintre ele o sa fie si al meu.ne-am sturat 8 ani in care nu s- facut nimic in sector in afara de vanghelioane. curatenia e la pamant,edlicventa e la ea acasa,iti este frica sa mergi seara pe strada,tu ca om matur ,nu mai vb de copii pe care ii asteptam in statia de tramvai sau autobuz ,seara cand vin de la scoala.masinile ne sunt sparte,este cel mai famat sector al capitalei.OAMENI,TREZITI-VA,NU VA MAI LASATI CUMPARATI .PENTRU O STICLA DE ULEI VOM SUFERI INCA 4 ANI,MERITA???/VOTATI CU ORICINE NUMAI SA-L DAM JOS PE "PRIMARUL CARE ESTE". nu vreau sa cred ca ca ,noi romanii,am ajuns minoritari in sector.nu cred.

spada
15 mai 09:52
+0
VOTURI
-0

Bucuresteni, treziti-va! Bucuresteni, nu va lasati pacaliti de ciuma comunista din USL! Bucuresteni, nu raspundeti mesajelor capcana data de tot felul de instabili mintali! Bucuresteni, cei din PSD au inceput pomeniile elctorale, nu va vindeti votul , nu va lasati umiliti de acesti nenorociti care ne-au…

pepsi
15 mai 16:16
+0
VOTURI
-0

Ce capcana ma? Uite cum Mugurel e actionar la firma falimentara a lui Prigunoi! Sa inteleg ca si-a luat si el partea atunci cand a semnat contractul ala cu Negoita , nu?

soarec
15 mai 09:49
+0
VOTURI
-0

Nu stiu care e mai rau pentru locuitorii sectorului 5, si aici nu ma refer la armatele colorate care se vand pt 50 lei, ci la ceilalti, oameni care desi ar vrea o schimbare nu pot. Vanghelie care nu a facut nimic, sau Garcea, un apropiat al PD se pare....Pacat Mugure, sa sti ca imi placea Vacanta Mare

Ioana Alexandra Ghinda
15 mai 09:13
+0
VOTURI
-0

Mana dreapta a lui Prigoana, normal ca are bani, dar s-a intrebat careva cum i-a facut?

mioritic neinvidios
15 mai 22:34
+0
VOTURI
-0

Hai mai omule ma lasi ? pai manelistii aia au milioane de euro si nu-i mai intreba nimeni nimic iar omul asta ca a avut emisiuni la tv si filme egal cu nr km facuti de tine in 10 ani de viata. La voi chiar toti fura , mai putin politicienii si matale. Ia zi : cind ai descarcat ultimul film sau program ilegal ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE