Ce avere au de împărțit Elena Udrea şi Dorin CocoşDupă ce de luni, Elena Udrea şi omul de afaceri Dorin Cocoş nu mai formează o familie, averea comună a celor doi va fi împărțită. 

Elena Udrea si Dorin Cocos divorteaza, dupa 10 ani de mariaj
Elena Udrea şi Dorin Cocoş divortează, după 10 ani de mariaj

Potrivit declaraţiei de avere, Elena Udrea deţine, împreună cu soţul său, un bloc cu patru etaje, finalizat în 2009, în zona Floreasca. Fostul ministru declara că pentru a cumpăra imobilul a făcut împreună cu Dorin Cocoş un credit la BRD de trei milioane de euro. Pentru a da înapoi banii, Udrea a spus că încearcă, printre altele, să vândă apartamentele din bloc. Unul dintre apartamente a fost vândut în 2009 pentru 170.000 euro.

"Apartamentele din bloc au suprafeţe cuprinse între 80 şi 200 mp. Sunt trei duplexuri, iar restul până la 12 sunt apartamente. Preţul de vânzare este de 1.500-2.000 euro pe mp, în funcţie de poziţia apartamentului", declara Udrea în 2010, citată de click.ro.

Cei doi mai deţin împreună, potrivit Antena 3, doar firma Dalli International Co în care fiecare avea câte 50 la sută. Elena Udrea mai deţine două autoturisme Mercedes, patru terenuri intravilan, două case, în Pipera şi în Floreasca, şi un apartament în zona Unirii. De asemenea acţiuni de aproape 500.000 de euro şi bijuterii şi ceasuri de 50.000 de euro.

Etichete: apartamente, avere, bloc, divorţ, dorin cocos, Elena Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h