Ce AVERI au noii viceprimari ai CapitaleiNoii viceprimari ai Capitalei, Aurelian Bădulescu şi Tudor Ionescu, nu deţin locuinţe şi nici conturi în bănci, conform declaraţiilor de avere. Bădulescu are un teren agricol şi datorii, iar Ionescu deţine cotă parte dintr-un apartament, o maşină şi acţiuni în trei firme.

Ce AVERI au noii viceprimari ai Capitalei
Ce AVERI au noii viceprimari ai Capitalei

Aurelian Bădulescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un teren agricol de 4.500 de metri pătraţi în localitatea Păuleşti din judeţul Satu Mare, teren achiziţionat în 2007. El are datorii de 250.000 de euro la o persoană fizică, Maria Alexandra Axinte şi alte două datorii la BCR, de 32.000 de lei şi de 15.000 euro, potrivit news.ro.

Bădulescu a avut venituri de 340.248 de lei de la cabinetul de avocatură.

Tudor Ionescu deţine o cotă parte de 50% dintr-un apartament de 68 de metri pătraţi din Bucureşti, moştenit în 2013. El mai are un autoturism Volkswagen fabricat în 2008 şi un motociclu Piaggio din 2011.

Ionescu este asociat şi administrator la trei firme:Wine Village SRL, AS-PO Construcţii de Maşini SRL şi Atma - Nana SRL având ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al băuturilor în magazine specializate, sisteme de pompe industriale şi, respectiv, producerea industrială de pâine şi produse de patiserie. De asemenea, deţine funcţia de vicepreşedinte ALDE sector 3.

El a avut un venit de 1062 de lei ca director al Wine Village SRL.

CITEŞTE ŞI Tudy, viceprimarul Capitalei: "Am făcut trei facultăţi şi două mastere. Nu vin din zona mondenă"

Etichete: aurelian bădulescu, avere aurelian bădulescu, avere tudor ionescu, Tudor Ionescu, viceprimari capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE