Ce "beneficii" oferă companiile la angajare: plata salariilor la timp și recunoașterea rezultatelorPlata la timp a salariului, recunoaşterea rezultatelor sau dotarea cu echipament de lucru corespunzător sunt doar câteva dintre „beneficiile“ cu care companiile care au postat anunțuri de angajare încearcă să îi atragă pe candidați. 

Ce "beneficii" ofera companiile la angajare: plata salariilor la timp si recunoasterea rezultatelor
Ce "beneficii" oferă companiile la angajare: plata salariilor la timp și recunoașterea rezultatelor

Plata la timp a salariului, recunoaşterea rezultatelor sau dotarea cu echipament de lucru corespunzător sunt doar câteva dintre „beneficiile“ oferite de companiile care fac în prezent angajări, arată o analiză a ZF pe baza unor informaţii apărute în anunţurile de recrutare active pe portalul de carieră eJobs.

Astfel, pentru postul de «interviewer» la firma de cercetare de piaţă GfK sunt oferite o serie de beneficii printre care se află şi „plata lunară, fără întârzieri“ şi „posibilitatea de a efectua stagiul de practică şi obţinerea unei adeverinţe“. Până ieri, pentru această poziţie au aplicat 178 de candidaţi. O altă companie cu un beneficiu bizar comunicat în anunţul de recrutare este firma de securitate şi pază G4S Cash Solutions, care oferă, printre altele, „dotarea cu echipament de lucru corespunzător“. Codul muncii spune clar că angajatorul răspunde de organizarea activităţii de sănătate şi securitate în muncă - care implică asigurarea echipamentelor necesare muncii - şi că aceste măsuri nu pot să determine „în niciun caz obligaţii financiare pentru salariaţi“.

De asemenea, Libra Bank, care angajează un manager de relaţii cu clienţii pentru sucursala din Piteşti, include în oferta de beneficii componente neobişnuite precum „con­turarea unui brand personal – pentru că oferim posibilităţi reale de promovare în funcţie de performanţă“, „şansa de a te face remarcat“ şi „recunoaşterea rezultatelor“.

Etichete: angajări, beneficii, locuri de muncă

0/1 COMENTARII
Cris
30 apr 11:17
+0
VOTURI
-0
Mai sunt si altele:

-mediu de lucru placut, dotat cu scaun, masa si acces la un calculator electronic;
- sansa de afirmare si de a putea fi promovat;
- colectiv tanar si dinamic;
- plata exclusiva pe masura rezultatelor (deci nema salar)
- posibilitatea unei cariere
- dreptul de a fi angajat ulterior cu contract de munca
- zile libere in concediul prevazut legal

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE