Ce cadou de milioane îi face Vanghelie iubitei salePentru ca iubita sa Oana Mizil să nu rămână repetentă la promisiuni din campania electorală trecută, când jura că va face locuri de joacă în colegiu, Marian Vanghelie pune la bătaie banii Sectorului 5 și face parcuri de joacă în colegiul în care candidează din nou aceasta. Până în campania electorală, chiar dacă stadiul actual al locurilor de joacă punea în primejdie sănătatea copiilor, situația nu a îngrijorat autoritățile locale. Nota de plată trece de 2,3 milioane lei.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este insarcinata in 4 luni
Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este însărcinată în 4 luni

"Am hotărât să vă facem un parc acolo în primăvară, și vă facem un parc! Nu pot să fac teren de fotbal, dar un parc cu leagăne fac!" - le promitea Oana Niculescu Mizil alegătorilor săi din Colegiul 20 în campania electorală de acum patru ani. Ce contează că deputații nu se ocupă cu facerea de parcuri? A fost nevoie doar de venirea unei noi campanii electorale, de un divorț, o relație cu primarul Sectorului și de o revenire la partid pentru ca Oana Mizil să își poată ține promisiunea. Nu pe banii proprii, firește, ci pe cei ai Sectorului 5, păstoriți de nimeni altul decât de iubitul său, Marian Vanghelie. Pentru că, așa cum au anunțat șefii PSD București, Oana Mizil candidează din nou din partea PSD în același colegiu ca acum patru ani, beneficiind de sprijinul primarului de Sector. În cei patru ani de mandat, Oana Mizil a uitat de locuitorii colegiului său, având grijă, în schimb, să își angajeze mama la Parlament.

Nu mai puțin de nouă locuri de joacă moderne se vor ridica în colegiul Oanei Mizil. Lucrările vor începe până în alegeri, având în vedere că ofertele vor fi deschise la 07.11. Până acum nu au constituit însă o urgență, cu toate că, în conformitate cu Caietul de Sarcini, "In prezent, pe unele din aceste terenuri sunt echipamente foarte degradate, care constituie pericol de accidente pentru copii."

Mai exact, este vorba de un pachet de cinci locuri de joacă pe străzile Marinescu, Toporași, Sălaj, Iacob Andrei și Donici - colț cu Calea Rahovei - toate în Colegiul 20, unde candidează Oana Mizil. Cele cinci locuri de joacă ar urma să coste 2,28 milioane lei, proiectarea și execuția, plus 92.145 lei dirigenția de șantier. La acestea se adaugă alte locuri de joacă în Colegiul 20, ce vor fi construite pe străzile Petre Păun, Doina-Mușat, Calea Rahovei, plus încă unul pe str. Iacob Andrei.

Este cunoscut însă că primarul Marian Vanghelie începe lucrări doar în campaniile electorale: înainte de alegerile locale demarase programul de anvelopare termică a blocurilor, program care stagnează, după încheierea alegerilor.

Iată video în care Oana Mizil promitea parc cu leagăne în colegiul în care a candidat, în 2008:

 

Generozitatea primarului Vanghelie față de alegătorii iubitei sale este binecunoscută. Chiar și când iubita sa și-a îndreptat activitatea politică spre zone din afara Bucureștiului, Marian Vanghelie nu a pregetat să o ajute, ducând ajutoare din banii Sectorului 5 în Călărași, unde Oana Mizil era șef de filială PSD.

Etichete: Marian Vanghelie, Oana Mizil, psd, Sectorul 5, usl

0/2 COMENTARII
mihalache florin
09 dec 10:44
+0
VOTURI
-0
Suntem prostiti ptr. ca asta e nivelul unora dintre noi ,fata asta cauta un job n-are ce face si cauta sa faca si ea ceva si atunci i-a stricat casa romulanului Vanghelie si de pe linia de centura unde sa ratacit a revenit in P.S.D.si uite cum ii ea locul pe scena teatrului bucurestean lui Elena Udrea care acum joaca in deplasare ,eu unul ma rog s-o faulteze careva din echipa adversa sa o faca indisponibila pe timp indelungat ,dar vorbeam de Oana lui MIzil care intr-un ziar din sectorul 5 spunea ca este inca maritata cu libanezul ceea ce este o mare minciuna dar da bine la prosti in concluzie ce vreau sa spun ca-si bat joc de noi politicienii care vor sa-i alegem ,de ex. eu in colegiul unde votez il am pe Catalin Croitoru care pana mai ieri era dusmanul U.S.L.fiind la P.D.L. si acum candideaza pe listele lor ,oare cat o mai dura bataia asta de joc impotriva noastra .
Dan
24 oct 15:40
+0
VOTURI
-0
Cel mai incapabil, mai lenes si mai hot primar pe care l-a avut sectorul 5, vrodata !
P-asta nu il baga nimeni la puscarie ?
Ce zice Ponta de golanul asta ?!?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE