Ce clipuri electorale şi-au lansat candidaţii la primăriile din BucureştiSilviu Prigoana, candidat la Primaria Capitalei din partea democrat-liberalilor, conduce in topul candidatilor cu cele mai multe clipuri electorale.
Silviu Prigoană, candidat la Primăria Capitalei din partea democrat-liberalilor, conduce în topul candidaţilor cu cele mai multe clipuri electorale.

Primarul general, Sorin Oprescu, are doar două clipuri electorale, Andrei Chiliman - primarul Sectorului 1 (PNL) are un clip de 7 minute şi jumătate, iar spotul electoral al lui Theodor Paleologu, candidat la Sectorul 1 arată de parcă şi l-ar fi făcut singur, de plictiseală. Neculai Onţanu - edilul Sectorului 2 (UNPR), Cristian Popescu Piedone de la Sectorul 4 (PC) şi Liviu Negoiţă - primarul Sectorului 3 (PDL) merg pe alte variante de campanie.

Sursa: domnuleprimar.ro

Etichete: Bucureşti, candidaţi, Capitală

0/0 COMENTARII
nicoleta
19 mai 03:32
+0
VOTURI
-0

Anul acesta, în primăvară, Sorin Oprescu a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să treacă 18 spitale în administrarea Primăriei Capitalei şi a creat în acest scop Direcţia de Administrare a Spitalelor. Pe cine a numit la conducerea direcţiei? Simplu: pe Marius Savu. Pe Sorin Oprescu nu s-a împiedicat de faptul că Marius Savu este partenerul său de afaceri şi că soţia acestuia, Mădălina Anca Savu, îşi exercită profesia de medic într-un cabinet de oftalmologie deschis în cadrul clinicii pe care o patronează. Nu a găsit vreo contradicţie de ordin moral. Din contra! A semnat actul de numire a acestuia într-o funcţie publică fără să clipească

mochi
19 mai 03:26
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate. El, a fost unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare. Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.

leo
19 mai 03:22
+0
VOTURI
-0

Primarul- felcer Sorin Oprescu are afaceri în domeniul medical. Este acţionar la Medical Prestige SRL unde are 25% din părţile sociale ale societăţii. Firma deţine o mare clinică medicală pe strada Pitar Moş din Capitală, lângă Piaţa Romană, denumită Academica. Partenerii de afaceri ai lui Sorin Oprescu sunt Mircea Oprescu, fiul său, Dorin Gelu Oprescu, fratele său, şi Gizella Galea, soţia lui Aurel Galea, medic şi om de afaceri.

Bula
30 mai 13:30
+0
VOTURI
-0

Nu ma obosesc sa scot o lista mare de tot cu neregulile lui tanti Nuti de nu o sa mai scoti capul postacule. Totdeauna esti pe langa subiect!

Defapt le gasesti si tu ,trebuie sa dai doar cautare . Sau si asta este prea greu tu care esti obisnuit cu copy-paste.

ralu
19 mai 03:21
+0
VOTURI
-0

Sper sa fie detronat acest Oprescu din fruntea Capitalei. Nu mai suport sa vad cum este distrus Bucurestiul

despre oprescu
19 mai 03:21
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

yoyo
19 mai 03:13
+0
VOTURI
-0

Am fost aseara la meci si m-a plouat .....Oprescu isi bate joc de noi cu stadionul, de parca este al lui.....acoperisul il foloseste numai ptr straini dar si atunci cu mare teama.....nu mai merg la meci, si am sa-l spurc pe acest bandit de Oprescu, de cate ori am ocazia

:)))))))))))))))))))
30 mai 13:33
+0
VOTURI
-0

Normal daca nu ti-ai luat si tu o Umbrela . Caloriferul foloseste la cu totul alt ceva nici decum nu te apara de Ploaie. Ai stat ca tristul in fata Stadionului ca biletele erau la mine. Minunata Partida ,Minunata atmosfera.

green
19 mai 03:07
+0
VOTURI
-0

De cand a venit campania Oprescu a inceput sa isi faca griji pentru alegatori. Pana acum .. in astia 4 ani cat a stat la PG ce a facut?

miu
19 mai 02:59
+0
VOTURI
-0

oparescu vine din partea usl-ului , de aici deduc ca nu a facut nimic sa merite .. pt ca este la fel ca cei din usl ! bani multi pentru campanile , bani multi investiti in proiecte si eficienta 0 . Vezi arena !

mouse
19 mai 02:56
+0
VOTURI
-0

Ce nu se prea stie despre acest individ libidinos si parsiv este ca, a reusit sa pacaleasca pana si pe evreii lui. Un exemplu: Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. Campania lui Oprescu a fost sponsorizata la greu de comunitatea mozaica doar ca al naibii golan după ce s-a văzut ales PG le-a tras teapa lasandu-i cu ochii-n soare la afacerea Plaza unde Ofer Eyal a pierdut o gramada bani

zorro
19 mai 02:52
+0
VOTURI
-0

agarici poc asta nu a fost si nici nu va fi in stare de nimic in loc sa se gandeasca cum sa faca ceva bun pt bucuresti in ultima speta, el sta sa alerge dupa cai verzi pe pereti !

marius
19 mai 02:29
+0
VOTURI
-0

ca de obicei el se pricepe la tot si in acelasi timp la nimic , stilul a la Romania !

strat
19 mai 02:12
+0
VOTURI
-0

oprescu a devenit atotcunoscator a studiat almanahe alaturi de venghele !

rares
19 mai 02:03
+0
VOTURI
-0

ce prostii mai vb si oprescu , chiar nu se mai satura ? nu vede ca rade lumea de el ?

diana
19 mai 01:53
+0
VOTURI
-0

As propune o lege speciala pentru Oprescu sa fie batut cu pietre la Universitate pentru tot ce a facut bucurestenilor, ne-a furat cu nerusinare, nesimtirea lui nu are limite sper sa fie pedepsit pentru toate hotiile facute in primarie.

george
19 mai 01:11
+0
VOTURI
-0

Sper sa nu il mai vad mandatul viitor pe PRIMARUL MAMALIGA asta si-a facut avere pe spatele nostru sa ii fie rusine, nu merita respectul nostru pentru tot ce a facut asta impreuna cu USL-ul.

cosmin
19 mai 01:03
+0
VOTURI
-0

Oprescule nu te mai vrea lumea s-au saturat de tine, nu ai facut nimic bun in tot mandatul ce l-ai avut, ai taiat panglici de la proiecte ce nu ti-au apartinut, a fost munca unor oameni ce merita sa fie apreciati pentru efortul lor.

ciprian
19 mai 00:47
+0
VOTURI
-0

Domn’ primar sa sti ca nu va mai crede lumea sunteti doar un minciunica ce face mamaliga si carnati pantru cartea recordurilor atat, altceva nu a-ti mai realizat, a scuze a-ti mai facut o imensa gaura in bugetul local.

cristina
19 mai 00:01
+0
VOTURI
-0

Oprescule apucate de mana cu Ponta si Antonescu si dute la plimabre, va cumparam noi bilete de avion dus sa va trimitem in jungla Africana sa guvernati la maimute, sunt sigur ca nici ele nu v-ar alege.

tatian
18 mai 23:46
+0
VOTURI
-0

nu stiu sa zic nici un lucru bun facut de oprescu in bucuresti , blocuri izolate putine , parcuri murdare , strazi cu cratere , deszapezire 0 , pod nefinisat ! sa imi spuna si mie cineva un exemplu de ceva concret facut cap coada de el !

aneta
18 mai 23:38
+0
VOTURI
-0

oprescu a furat prea mult alaturi de acesti usl-isti si vad ca vrea sa o faca in continuare , chiar are impresia ca va mai castiga ? hahaha

laura
18 mai 23:27
+0
VOTURI
-0

manipulatori de 2 bani ! chiar daca aveti presa si tv-ul nu o sa aveti si votul bucurestenilor ! ei nu sunt multumiti !

boghi
18 mai 22:18
+0
VOTURI
-0

adunatura de comunisti infecti ! iar vor sa ne faca rau ? nu s-au saturat 16 ani ?

inna
18 mai 22:09
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic bun pt bucuresti , de ce sa il mai votam inca odata .. la ce ne ajuta ? iar sa avem strazi stricate , nedeszapezite ? ... mizerie peste tot ?

sad
18 mai 21:42
+0
VOTURI
-0

Vom reusi sa scapam de acest hot (Oprescu) doar daca il vom vota pe Prigoana. Numai el ne poate scoate din mocirla in care nea bagat acest communist care se da drept doctor.

sar
18 mai 21:38
+0
VOTURI
-0

Stadionul asta a fost facut si pentru bucuresteni si din banii lor, iar acoperisul este folosit numai pentru spanioli sau alti straini???????

Am fost aseara la meci si m-a plouat .....Oprescu isi bate joc de noi cu stadionul, de parca este al lui.....acoperisul il foloseste numai ptr straini dar si atunci cu mare teama.....nu mai merg la meci, si am sa-l spurc pe acest bandit de Oprescu, de cate ori am ocazia.

fag
18 mai 21:36
+0
VOTURI
-0

Doar la noi in Romania se poate intampla asa ceva , mai ales cand la conducere este un comunist si un mincinos fara limite. Felicitari Oprescule ai reusit sa faci totul de mantuiala.

kill
18 mai 21:32
+0
VOTURI
-0

Acest primar a facut totul de mantuiala. Pe Oprescu nu la interesat de stabilitatea lucrarilor pe care le-a aprobat, pe el la interesat doar banii pe care ii lua de la firme care au doar betivi si oameni care lucreaza fara carte de munca.

hell
18 mai 21:29
+0
VOTURI
-0

Marele doctor care ar trebuii sa salveze vietile oamenilor , numai ca la Oprescu e invers …mai ales cand el face aceste “proiecte”.

greu
18 mai 21:19
+0
VOTURI
-0

Nu mai merita Oprescu sa mai fie primar , nu stiu cum isi permite sa mai iasa in fata si sa cerseasca voturi cu proiecte care trebuia sa le termine de ceva timp , el a crezut ca daca le deschide si le termina pana in timpul campaniei asa va mai atrage ceva voturi , din partea mea nu va primi nimica ….is satul de el.

gril
18 mai 21:19
+0
VOTURI
-0

Doctorul Cio..mu is se mai spune lui Oprescu , ar fi in stare sa ne extermine ca el sa o duca bine , din toate proiectele pe care lea facut a furat cu nerusinare si din cate vad nu ii ajunge mai vrea un mandate …….JOS CU EL

ger
18 mai 21:11
+0
VOTURI
-0

Daca Oprescu va fi votat din nou ca primar general Capitala va avea de suferit mai mult de cat a suferit pana acuma , si pe langa asta vom avea si noi de suferit , feritiva de tot ce a facut Oprescu ca va poate distruge.

dar
18 mai 21:08
+0
VOTURI
-0

Fura , minte , promite si nu face nimic pt ca nu are nici un interes sa faca ceva pt cetateni …..numai de prostii sa tinut in mandatul lui. Sper sa nu mai fie votat , ca sa avem un Bucuresti curat.

dur
18 mai 21:04
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa il dam jos pe acest hot din PG ….Totul ce a facut Oprescu arata jalnic …nu ma mai mira nimic , nu avem nimic calumea in Bucuresti de cand acest hot a ajuns primar.

love
18 mai 21:00
+0
VOTURI
-0

Se vede ce a facut Oprescu in Bucuresti…doar ravagii si stricaciuni si multe gropi.

red
18 mai 20:57
+0
VOTURI
-0

La PG este un om in care nu cred ca mai are nimeni incredere si cu siguranta nu va mai fi votat niciodata ……..se lauda cu atatea proiecte pe care nu lea facut cum trebuie …si care le da drumu dupa termen.

rau
18 mai 20:54
+0
VOTURI
-0

Fie vreme buna fie vreme rea Oprescu tot fura din capitala mea ….. Sper ca Prigoana s a il inlature pe acest hot …. ii este deajuns cat a bagat in buzunare ….si fara sa faca ceva pt oameni.

lag
18 mai 20:51
+0
VOTURI
-0

Jos Oprescu , nu mai merita sa fie ales , a facut numai rau acestei capitale care cu multi ani in urma ii se spunea “micul paris” , daca nu e in stare sa faca totul la timp si bineee , eu zic sa nu mai fie primar pt ca nu are nici o chemare.

zid
18 mai 20:48
+0
VOTURI
-0

Prigoana cred ca ar fi singurul care ar putea s a il inlature pe acest hot (asa zis doctor) cred ca e singurul doctor din lume care in loc sa vrea binele la oameni el ii distruge putin cate putin cu ideia de a si imbogati familia

face
18 mai 20:45
+0
VOTURI
-0

Nu mai support sa vad cum distruge Bucurestiul…..eu unu sper sa fie detronat cat mai rpd si sa nu mai fie votat niciodata , pt ca ii este deajuns cat furat si cat a mintit.

drum
18 mai 20:42
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are un inceput de sfarsit datorita lui Oprescu … cat mai trebuie sa induram? Eu unu sunt satul sa stau intr-un oras mai murdar , si mai distrus , decat o groapa de gunoi.

zero
18 mai 20:27
+0
VOTURI
-0

De ce sa il mai votam pe acest hot cand nu a facut nimic timp de 4 ani , trebuie sa fie schimbat ….daca nu il schimbam Bucurestiul va ajunge o ruina .

light
18 mai 20:23
+0
VOTURI
-0

Suntem satui de Oprescu ar trebuii inlaturat cat mai rpd din funcitia de PG . NU a facut nimic in afara de promisiuni pe care nu a putut sa se tina de ele

JOS MAFIA PDL
18 mai 20:20
+0
VOTURI
-0

Oprescu e genul de primar care s-a luptat mereu cu diverse grupuri care au avut interese la Capitală (de exemplu, triada RADET-PDL-RATB) şi bine a făcut. Dacă s-a reuşi tăierea penalităţilor pentru RADET, toată lumea ar avea de câştigat, dar asta e o treabă atât de bine muşamalizată...Oricum, îi doresc mult succes lui Oprescu! Să dea domnul s reuşească!!!

verde
18 mai 20:18
+0
VOTURI
-0

Oprescu trebuie schimbat cat mai rpd cu un om mai capabil ….si singurul om capabil ar fi Prigoana.

Despre Oprescu
18 mai 16:09
+0
VOTURI
-0

Nereguli facute de Oprescu si deconspirate

- Raicu a spus ca Sorin Oprescu a intrerupt in 2008 contractele multianuale “modice” de intretinere a drumurilor bucurestene si din cauza acestui fapt, intre 2008 si 2011 s-a platit pentru acest serviciu o suma de bani mai mare decat cea alocata intre 2000 si 2008 la un loc.“Toate strazile arata ca dupa bombardament. Nu cred sa fie vreun sofer in Bucuresti sa nu-i fi scapat printre dinti o injuratura dupa ce a trecut prin gropi. Pentru acest imens pas inapoi si pentru situatia dezastruoasa a infrastrucuturii din Bucuresti este vinovat Sorin Oprescu”, a declarat Raicu.In ceea ce priveste investigatia Consiliului Concurentei, care a indicat licitatii trucate in valoare de 347 de milioane de lei la Primaria Generala, Raicu a declarat ca de vina este “camarila rapace” a primarului general. “Sorin Oprescu a instalat in Primaria Capitalei o camarila rapace, care se dovedeste corupta. Daca exista cineva care crede ca primaria nu stia ca firmele se inteleg intre ele este cel putin naiv”, a precizat el.Raicu a mai mentionat ca, in acest sens, CGMB cere lui Oprescu demiterea sefei Administratiei Strazilor, Alina Roman, o “apropiata” a lui Oprescu, pentru “management defectuos” si a cerut primarului general infiintarea unor comisii de ancheta la Administratia strazilor, la ALPAB si la directia transporturi din cadrul Primariei.

andreea
18 mai 20:16
+0
VOTURI
-0

Bre, pot să scrie aştia şi ca Oprescu e adevăratul şef MISA, că are flăcări violet în birou, eu ştiu ce văd când mă duc la cumpărături, când mă duc la muncă dimineaţa, când mă duc în parc să mă plimb cu copilul, adică în eneral, când ies din casă. Şi nu e Bucureştiul care era acum patru ani, parcă abandonat de autorităţi. Nu, e un Bucureşti in care poţi să respiri, se poate circula de bine de rău, se poate face o plimbare!

Despre Oprescu
18 mai 16:08
+0
VOTURI
-0

Un aspect interesant dezvaluit recent de Columbeanu despre Oprescu

- Columbeanu senior sustine că pe vreme în care era secretar al Guvernului (la începutul anilor ‘90) a pus o vorbă bună pe lângă ministrul sănătăţii de atunci, Iulian Mincu, pentru ca acesta să-l angajeze pe Sorin Oprescu. Doar că actualul primar al Capitalei, după ce şi-a luat în primire postul de consilier ar fi început să se obrăznicească.

Dialog:

”Nea Columbene, ce mi-ai făcut, ce mi-ai făcut?.

-Ce s-a întîmplat, domnule?

-Mi-ai trimis puşlamaua aia de Oprescu acolo, un şarlatan, mi-a transformat cabinetul într-un troc, vrea el să angajeze. Un om care vrea să vîndă funcţiile… Acesta este dialogul pe care – susţine în interviu chiar Columbeanu – l-ar fi avut cu Iulian Mincu. Pentru a scăpa de “impostorul” Oprescu şi de apucăturile acestuia……

PRIGOANA HOTUL
18 mai 20:23
+0
VOTURI
-0

Oprescu a fost medic şi primar, a fost profesor şi tată, dar niciodată nu l-am auzind vorbind decât despre administraţie. Despre felul în care trebuie să se lucreze în Bucureşti, despre lucrurile de care are nevoie Capitala. Niciodată, dar niciodată, nu l-au auzit vorbind despre familie, despre lucruri care ar suna nepotrivit din fotoliul de primar al Capitalei. În schimb, unul care vine de la Gherla se gândeşte acum că după ce a fost acrobat la circ şi personaj de comedie pe toate posturile de televiziune, poate să devină primar. Mi se pare revoltătoare prezenţa acestor neaveniţi precum soţul Bahmuţencei, soţul Columbencei, pe listele cu candidaţi.

Despre Oprescu
18 mai 16:07
+0
VOTURI
-0

In ceea ce priveste investigatia Consiliului Concurentei, care a indicat licitatii trucate in valoare de 347 de milioane de lei la Primaria Generala, Raicu ( vice-primarul ) a declarat ca de vina este “camarila rapace” a primarului general. “Sorin Oprescu a instalat in Primaria Capitalei o camarila rapace, care se dovedeste corupta.

Despre Oprescu
18 mai 16:05
+0
VOTURI
-0

Cei doi soti au început să facă „afaceri“ specifice profesiei. Afaceri cu medicamente, cu furnizori aleşi pe sprânceană. La fel şi investiţii pentru spitalele în care lucrau. Bineînţeles, au avut amândoi grijă să-i asigure şi băiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru că Mircea a fost un copil care le-a creat mereu probleme, având un apetit, spun foştii săi colegi din facultate, către o viaţă aventuroasă, n-a fost posibil să devină chirurg, cum îşi dorea tatăl. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde predă management sanitar.

PRIGOANA HOTUL
18 mai 20:23
+0
VOTURI
-0

Oprescu a fost medic şi primar, a fost profesor şi tată, dar niciodată nu l-am auzind vorbind decât despre administraţie. Despre felul în care trebuie să se lucreze în Bucureşti, despre lucrurile de care are nevoie Capitala. Niciodată, dar niciodată, nu l-au auzit vorbind despre familie, despre lucruri care ar suna nepotrivit din fotoliul de primar al Capitalei. În schimb, unul care vine de la Gherla se gândeşte acum că după ce a fost acrobat la circ şi personaj de comedie pe toate posturile de televiziune, poate să devină primar. Mi se pare revoltătoare prezenţa acestor neaveniţi precum soţul Bahmuţencei, soţul Columbencei, pe listele cu candidaţi..

Despre Oprescu
18 mai 16:04
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

Despre Oprescu
18 mai 20:16
+0
VOTURI
-0

Bre, pot să scrie aştia şi ca Oprescu e adevăratul şef MISA, că are flăcări violet în birou, eu ştiu ce văd când mă duc la cumpărături, când mă duc la muncă dimineaţa, când mă duc în parc să mă plimb cu copilul, adică în eneral, când ies din casă. Şi nu e Bucureştiul care era acum patru ani, parcă abandonat de autorităţi. Nu, e un Bucureşti in care poţi să respiri, se poate circula de bine de rău, se poate face o plimbare .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h