Ce cred românii despre Guvernul Cioloş. Cine îl conduce din "umbră". SONDAJAproape jumătate dintre români cred că guvernul Cioloș este condus din umbră de partidele politice, relevă un sondaj INSCOP.

Ce cred romanii despre Guvernul Ciolos. Cine il conduce din "umbra". SONDAJ
Ce cred românii despre Guvernul Cioloş. Cine îl conduce din "umbră". SONDAJ

Potrivit cercetării sociologice realizată de INSCOP, 47,3% dintre români consideră că guvernul Cioloș este condus din umbră de partidele politice, în timp ce 28,4% apreciază că actualul executiv este unul independent de partidele politice. 24,3% nu știu sau nu răspund. În ceea ce privește percepția asupra poziționării partidelor parlamentare în raport cu guvernul Cioloș, 53,3% dintre respondenți consideră că PNL se plasează la putere față de noul guvern, 17,9% că se află în opoziție, iar 28,8% nu știu sau nu răspund, potrivit Agerpres, citat de realitatea.net. 

30,4% dintre români sunt de părere că PSD se plasează la putere față de guvernul Cioloș, în timp ce 42,3% consideră că partidul se poziționează în opoziție. Procentul non-răspunsurilor este de 27,3%.

De asemenea, 24,4% dintre respondenți consideră că UDMR se poziționează la putere față de guvernul actual, în timp ce 36,3% sunt de părere că partidul se situează în opoziție. Procentul non-răspunsurilor este de 39,3%.

24,3% dintre cei chestionați consideră că UNPR se plasează la putere față de guvernul Cioloș, 38,8% că se află în opoziție, iar 36,9% nu știu sau nu răspund.

"Barometrul INSCOP — ADEVĂRUL despre România" a fost realizat de INSCOP Research la comanda Adevărul în perioada 26 noiembrie — 2 decembrie 2015. Volumul eșantionului a fost de 1.071 de persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de plus/minus 3%, la un grad de încredere de 95%. Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondenților.

Etichete: dacian ciolos, PNL, psd, sondaj, UNPR

0/1 COMENTARII
TUDOR POPESCU
22 dec 07:56
+0
VOTURI
-0
IERI FEDERATIA SOXIETETII CIVILE A DEPUS LA MIN DEZV. SOLICITAREA DE AJUTOR DE LA VPM DANCU PENTRU CONSTRUCTIA SISTEMULUI OPERATIONAL NECESAR RELATIILOR GUVERNULUI CU SOC CIVILA PRIN MINISTRUL PENTRU SOC CIVILA - VIOLETA ALEXANDRU... SCR NR 121071/21.12
FEDERATIA O TRANSMITEL LA CERERE ORICAREI PERSOANE INTERESATE PRIN rmtp58@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE