Ce crede Iohannis despre activitatea intensă a DNA în precampania electoralăPreşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că DNA își face treaba foarte bine, iar "lupta împotriva corupției se desfășoară chiar cu intensitate mare, spre disperarea corupților". "Faptul că suntem în precampanie nu are nicio relevanță felul în care luptă DNA împotriva corupției sau a corupților", a remarcat şeful statului.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că este mulțumit de activitatea DNA și a subliniat că pentru țara noastră lupta anticorupție este vitală.

"Pentru România, lupta împotriva corupției este vitală, nu este doar un deziderat, este un fapt. Lupta împotriva corupției se desfășoară chiar cu intensitate mare, spre disperarea corupților. Faptul că suntem în precampanie nu are nicio relevanță felul în care luptă DNA împotriva corupției sau a corupților", a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.

El a arătat că munca pe care o face DNA nu este una politică.

"Nu am cunoștință despre existența unor comandamente, dar am o părere foarte informată despre cum se desfășoară lupta anticorupție. DNA își face treaba foarte bine. Nu există niciun fel de imixtiuni politice în felul în care DNA își face treaba și nu există nicio instituție a statului care să se amestece în treaba DNA sau în felul în care DNA își face treaba. Faptul că suntem în precampanie probabil că aduce mai vizibil în față felul în care unii și alții sunt chemați la DNA. Acest lucru este o dovadă că lupta împotriva corupției se desfășoară așa indiferent dacă este sau nu campanie. Munca pe care o face DNA nu este una politică, ci este o luptă foarte importantă pentru România", a adăugat șeful statului.

Etichete: DNA, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h