Ce creșe vor fi DESCHISE în Sectorul 2, începând de luni - 22 iunie 2020. Câte LOCURI sunt asiguratePrimăria sectorului 2, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 2 anunță că, începând cu data de luni, 22 iunie 2020, unele creșe din subordine își vor relua activitatea.

Ce crese vor fi DESCHISE in Sectorul 2, incepand de luni - 22 iunie 2020. Cate LOCURI sunt asigurate
Ce creșe vor fi DESCHISE în Sectorul 2, începând de luni - 22 iunie 2020. Câte LOCURI sunt asigurate

Redeschiderea creșelor se va face în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 1.076 din 12 iunie 2020 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creşelor, grădiniţelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2:

- Creșa Ciobănașului - Str. Ciobănașului nr. 23, Sector 2

- Creșa Sinaia - Aleea Sinaia nr. 4, Sector 2

- Creșa Teiul Doamnei - Str. Teiul Doamnei nr. 99, Sector 2

- Unitatea de Educație Timpurie Grădinița nr. 23 - Str. Gheorghe Răduță nr. 1, Sector 2

În contextul reglementărilor privind protecția și prevenirea infectării cu CoVid – 19, creșele vor funcționa la capacitate redusă, după cum urmează:

Creșa Ciobănașului - 80 locuri

Creșa Sinaia - 38 locuri

Creșa Teiul Doamnei - 38 locuri

Unitatea de Educație Timpurie Grădinița nr. 23 - 15 locuri

Activitatea Unității de Educație Timpurie Grădinița nr. 137 situată în str. Plumbuita nr. 5, Sector 2, va rămâne în continuare suspendată, deoarece nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute în Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 1.076 din 12 iunie 2020 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creşelor, grădiniţelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, iar părinții vor fi orientați către Creșa Teiul Doamnei și Creșa Sinaia, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Înscrierile la creșă se vor face în baza unei declarații pe proprie răspundere (modelul va fi regăsit pe pagina www.social2.ro).

Totodată, părinții vor fi informați și consiliați cu privire la respectarea prevederilor privind predarea și primirea copiilor la creșă, respectarea circuitelor de intrare – ieșire și obligativitatea triajului epidemiologic.

De asemenea, autoritatea locală recomandă respectarea cu strictețe a măsurilor impuse. Astfel, părinții sunt rugați să nu aducă jucării sau alte obiecte personale ale copiilor pentru a împiedica riscul de infectare a acestora.

"Conștiente de importanța serviciilor oferite în creșele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, autoritățile locale vor asigura pentru unitățile de educație timpurie menționate condițiile optime de desfășurare a activității de supraveghere și îngrijire a copiilor preșcolari, alocând în acest sens toate resursele financiare, materiale și umane, astfel încât aceștia să beneficieze de o asistență optimă, de siguranță și educație, în conformitate cu nevoile lor și în parteneriat cu familia", a declarat primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai.

Etichete: cresa ciobanasul, cresa sinaia, cresa teiul doamnei, DGASPC Sector 2, inscriere cresa Sectorul 2, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:29
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h