Ce criterii să folosești în alegerea unui apartament în BucureștiCând cauți un apartament pe placul tău în București, ești într-o misiune grea, dar importantă pentru viitorii tăi ani. Dacă ai început deja să vezi apartamente noi din oferta imobiliară pentru zona Străulești, Herăstrau, Aviatorilor, Sisești, Ianu Nicolae, dar nu te poți hotărî asupra unuia, te putem ajuta cu o serie de criterii pe care să le aplici ca să te asiguri că ceea ce alegi are tot ceea ce îți dorești.

Ce criterii sa folosesti in alegerea unui apartament in Bucuresti
Ce criterii să folosești în alegerea unui apartament în București

Cumpărarea unui apartament e o investiție pe termen lung

Puțini dintre noi își permit să facă achiziții imobiliare în rânduri repetate. Așadar, achiziția unui apartament trebuie gândită pe termen lung, fiind un efort financiar pentru tine și o investiție de timp însemnată în tot procesul de achiziție. E bine să îți răspunzi la întrebarea ”pentru cât timp mă văd locuind aici?”.

Simți nevoia de spații largi

Când ajungi într-un apartament nou sau vezi schița unuia, e bine să îți imaginezi cum va arăta acesta mobilat ca să îți dai seama dacă e suficient de spațios pentru planurile tale. Plănuiești să îți intemeiezi o familie sau ai deja un copil? Evoluția vieții tale trebuie proiectată raportându-te și la spațiul locuit.

Vrei ca spațiul să îți ofere flexibilitate în amenajarea apartamentului

Nu e suficient să ai doar spații largi, ci ai nevoie și de flexibilitate în a aranja și gândi spațiile după bunul plac. Odată cu achiziția propriului apartament, vei dori să experimentezi, să îți pui amprenta personală asupra tuturor lucrurilor din căminul tău. Poate vrei o zonă doar pentru birou sau o zonă în care să te relaxezi 100% dedicându-te hobby-ului tău.

Cartierul în care se află apartamentul este extrem de important

Deși e minunat să trăiești ultra-central și să fii aproape de toate alternativele de distracție și petrecere a timpului liber, s-ar putea ca zgomotul dintr-o astfel de zonă să fie un mare minus. O ofertă de apartamente la un preț foarte competitiv trebuie pusă în balanță cu cartierul în care se află apartamentul - analizează dacă se potrivește cu stilul tău de viață.

Apartamente cu 2 sau 3 camere în nordul Bucureștiului

Dacă simți că nu ai găsit nimic care să corespundă criteriilor tale, căutările tale pot continua analizând proiectele noi, cum ar fi ansamblul rezidențial Catted din Băneasa. Dezvoltatorul a inclus în cea de-a treia fază a proiectului său apartamente de 2 și de 3 camere, fiecare apartament venind cu un loc de parcare în parcarea subterană a blocului ca beneficiu inclus în prețul final.

Blocul este de 4 etaje și cuprinde 30 de apartamente construite după cele mai recente trenduri în materie de arhitectură, cu spații largi și luminoase, specifice caselor scandinave. Bucătăria în cele două tipuri de apartamente poate fi închisă sau deschisă, în funcție de preferințele tale. Un element deosebit al apartamentelor este logia ce poate fi transformată după bunul plac.

În alegerea unei locuințe ai nevoie de o documentare temeinică și de răbdare, însă toate eforturile se vor concretiza în găsirea apartamentului la care ai visat.

 

 

 

 

 

 

Etichete: apartament, apartament Bucureşti, casă, pret apartament bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE