Ce daune trebuie să plătească Mihai Gâdea, după ce l-a făcut "dobitoc" pe fostul șef al CNAS, DuțăTribunalul Bucuresti a decis ca Antena 3 si realizatorul Mihai Gadea trebuie sa-i plateasca lui Lucian Duta, fostul sef CNAS insultat intr-o emisiune "Sinteza zilei" din februarie 2012, daune morale in suma de 1000 de lei.

Ce daune trebuie sa plateasca Mihai Gadea, dupa ce l-a facut "dobitoc" pe fostul sef al CNAS, Duta (Foto antena3.ro)
Ce daune trebuie să plătească Mihai Gâdea, după ce l-a făcut "dobitoc" pe fostul șef al CNAS, Duță (Foto antena3.ro)

Anul trecut, Judecatoria Sector 1 decisese ca Antena 3 si Mihai Gadea sa-i plateasca lui Duta 5000 de lei, hotarare contestata insa de ambele parti.

Hotararea de azi a instantei poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile, scrie Hotnews. 

Lucian Duta este unul dintre cei care au dat in judecata, cu succes pana acum, postul Antena 3 si/sau realizatori ai acestuia pentru prejudicii de imagine, incalcarea demnitatii sau instigare la violenta.

In februarie 2012, intr-o emisiune "Sinteza zilei", Mihai Gadea l-a jignit pe presedintele de atunci al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, pe care l-a calificat, intre altele, "jalnic", dobitoc", "mitocan". Pentru limbajul injurios folosit de Gadea in acea emisiune, CNA a amendat postul Antena 3 cu suma de 150.000 de lei.

Etichete: amendă, antena 3, CNAS, daune, dobitoc, lucian duta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE