Ce decizii au luat liderii UNPR și PSD privind candidații la ALEGERILE LOCALE din BucureștiUNPR și PSD vor susține împreună candidații propuși de PSD pentru funcțiile de primari și pe cei propuși de UNPR pentru cele de viceprimari - în cazul sectoarelor 1 și 6. În ceea ce privește sectorul 2, candidatul susținut va fi actualul primar- Neculai Onțanu.

Ce decizii au luat liderii UNPR si PSD privind candidatii la ALEGERILE LOCALE din Bucuresti
Ce decizii au luat liderii UNPR și PSD privind candidații la ALEGERILE LOCALE din București
Foto: Facebook

Președintele interimar al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Neculai Onțanu, a avut o serie de consultări cu președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și, în urma discuțiilor purtate,s-a stabilit modul în care cele doua partide vor colabora la alegerile locale din acest an, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Conform sursei citate, UNPR și PSD vor încheia o alianță electorală care va stabili susținerea de candidați comuni pentru sectoarele 1, 2 și 6, precum și pentru Primăria Generală a Capitalei.

Deciziile anunțate de partid:

Pentru sectoarele 1 și 6, UNPR și PSD vor susține împreună candidații propuși de PSD pentru funcțiile de primari și pe cei propuși de UNPR pentru cele de viceprimari.

În ceea ce privește sectorul 2 al municipiului București, s-a decis susținerea în comun din partea celor două partide a reprezentantului UNPR, președintele interimar, Neculai Onțanu, actualul primar al sectorului.

Pentru toate cele trei sectoare, UNPR și PSD vor avea liste comune de candidați pentru funcțiile de consilieri. UNPR va susține candidatul propus de PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, pentru funcția de primar general al municipiului București, urmând ca Uniunii să-i revină un post de viceprimar al capitalei, cu susținerea PSD.

Pentru funcțiile de consilieri generali cele două partide au decis să candideze separat.

 

 

Etichete: alegeri locale 2016, Neculai Onţanu, UNPR

0/2 COMENTARII
Teo
20 Mar 09:09
+0
VOTURI
-0
Experienta domnului Ontanu se reflecta in deciziile pe care le ia. Bafta candidatilor!
Aurelian
20 Mar 08:29
+0
VOTURI
-0
Mult succes candidatilor! Mult succes UNPR!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE