Ce DESPĂGUBIRI a primit familia lui IONUŢ ANGHEL, băieţelul omorât de maidanezi în 2013Familia lui Ionuţ Anghel, băieţelul care a murit muşcat de maidanezi a primit două milioane de euro din suma de 2.4 de euro stabilită de către instanţă ca daune morale.

Constantin Ciorascu, patronul firmei Tei Rezidential, pe terenul careia a murit muscat de caini Ionut Anghel, a platit familiei acestuia doua milioane de euro. Avocatii lui Ciorascu au cerut executarea silita a Administratiei Domeniului Public Sector 2 pentru diferenta de 400.000 de euro care mai trebuie platita conform deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Piscine, spa și club pentru copii pe terenul pe care a fost omorât de câini Ionuț. FOTO

Constantin Ciorascu a fost gasit vinovat in dosarul lui Ionut Anghel, care a murit muscat de caini, in septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe Ciorascu, in 12 mai, la trei ani de inchisoare cu executare. Tot atunci, societatea Rezidential Tei, Constantin Ciorascu si ADP Sector 2 au fost obligati sa plateasca, in solidar, daune morale familiei lui Ionut Anghel in valoare totala de 2,4 milioane de euro, respectiv cate 600.000 de euro parintilor lui Ionut si 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

Ionut Anghel a fost ucis de caini, in septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential, din apropierea Parcului Tei din Capitala.

Etichete: familie Ionuţ Anghel, ionut anghel, Ionuţ Anghel despagubiri, ionut anghel omorat de caini

0/7 COMENTARII
alex
19 Aug 16:01
+0
VOTURI
-0
dar baboaca care avea grija de copil , de ce nu este in puscarie , mai bea o bere ca acuma are bani dobitoaca ordinara.
un OM
18 Aug 08:49
+0
VOTURI
-0
Prea mare ura ai pe maidanezi. Nu ei sunt de vina. De ce nu te intrebi, macar pentru constiinta ta, ce facea femeia care trebuia sa aiba grija de copil? Daca era un rau sau un lac si ar fi cazut copilul acolo, tot pe caini dadeai vina? Nu ti se pare ca esti cam isteric in privinta unor animale, care nu faceau decat sa isi apere teritoriul lor, pe teren privat?
George
12 Aug 11:17
+0
VOTURI
-0
Foarte bine, bravo justiția română, cred că e primul caz când nu ne mai ascundem după deget si cei care cresc câini pe proprietatea lor trebuie să fie responsabili și de securitatea celorlalți cetățeni.
Bravo România, păcat că a trebuit să moară un copil ca să ne dăm seama de pericolul care îl reprezintă câinii comunitari.
adrian
12 Aug 10:16
+0
VOTURI
-0
Buna ziua! Judecand drept, prima persoana a fost bunica copilului ca nu a avut grija de el, apoi vina le apartine persoanelor responsabile din primarie pentru ca nu au luat toti cainii din parcuri si de pe strada si ultima vina o are proprietarul acelui teren ca nu a ingradit proprietatea cu gard mai ales ca aceasta se situa langa un parc unde sunt multi copii. Daca parintii copilului profita de aceasta tragedie numai Bunul Dumnezeu stie adevarul. Singurul adevar pe care vi-l pot spune este ca UN COPIL nu are pret, este o binecuvantare de la Dumnezeu nepretuita. O sa simtiti acest sentiment atunci cand o sa aveti unul, pt. ca numai un parinte adevarat, isi iubeste copilul din suflet. O zi luminata va urez!
Ing.
11 Aug 22:10
+0
VOTURI
-0
Justiţia română... teren privat, dar proprietarul e vinovat că avea câini pe proprietatea lui. Cred că numai la noi se poate întâmpla aşa ceva. Oare ce învârte această familie Anghel, care nu face decât să profite de pe urma tragediei propriului copil? Atunci când s-a pus problema lipsei supravegherii copilului, directoarea Direcţiei pt Protecţia Copilului a fost demisă (cum adică, să îndrăznească să întrebe de ce copilul nu era supravegheat?! Ca după aia să decidă instanţa că familia Anghel nu merită niciun şfanţ şi că bunica e vinovată de omor din culpă?).
Cris
11 Aug 17:32
+0
VOTURI
-0
Trebuie bagati la PUSCARIE toti escrocii care s-au ocupat cu speculatii imobiliare in Bucuresti in ultimii 25 de ani - confiscate toate sumele si bagati la BULAU
www.Maidanezii.Blogspot.ro
11 Aug 16:48
+0
VOTURI
-0
Indiferent de suma , copilu tot in mormint ramine . Si dupa toate asta crimele facute de maidanezii din Romania nu sa-u oprit si maidanezii inca fac legea si omoara oameni nevinovati . FRATILOR IESITI IN STRADA SI PROTESTATI PENTRU DEMITEREA CELOR VINOVATI CA NU APLICA LEGEA 258/2013 SAU ASTEPTATI SA VA OMOARE MAIDANEZII PE TOTI CA PE NISTE SCLAVI .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE