Ce despăgubiri cere adolescenta din Caracal,violată de patru bărbaţi,printre care şi un militar NATOTânăra care a fost violată de ziua ei de patru bărbaţi, printre care şi un militar NATO de la Deveselu, pe un câmp în apropiere de Caracal, s-a constituit parte civilă în proces şi cere despăgubiri.

Violatorii din Caracal, printre care si militarul de la Deveselu, au fost arestati
Violatorii din Caracal, printre care şi militarul de la Deveselu, au fost arestaţi
Foto: arq.ro

În luna iunie, în ziua în care împlinea 18 ani, tânăra a fost violată de patru bărbaţi din Olt, printre care şi un militar de la Deveselu, pe un câmp în apropiere de Caracal. Acum, fata s-a constituit parte civilă în proces şi cere despăgubiri de 100.000 de euro, potrivit avocatului acesteia, Cătălin Stan, citat de Mediafax şi preluat de realitatea.net.

Potrivit apărătorului, niciunul din cei patru inculpaţi nu şi-a recunoscut faptele.

Violatorii de la Caracal, inclusiv militarul de la Deveselu, au fost reținuți. Cei patru vor fi duşi, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, după ce au fost audiaţi şi reţinuţi de procurorii Parchetului Militar Bucureşti.

Procurori militari au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Răzvan Ionuţ Negreţ, soldat la o unitate militară din judeţul Dolj, Ionuţ Valentin Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Alexandru Feleşco, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, potrivit unui comunicat al Parchetului instanţei supreme.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe un câmp din apropierea municipiului Caracal, inculpaţii, prin constrângerea victimei R.V., au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Dosarul, aflat iniţial la Parchetul Judecătoriei Caracal, a fost înaintat Parchetului Militar Bucureşti.

Etichete: Caracal, despăgubiri, militar NATO Deveselu, viol caracal, violatori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE