Ce destinaţii externe aleg românii în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE şi cât costă sejururileMINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE. Românii merg în Praga, Viena, Sri Lanka sau Dubai, în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE, iar bugetele pentru aceste sejururi ajung și la 1.000 de euro de persoană. 

Ce destinatii externe aleg romanii in MINIVACANTA DE 1 DECEMBRIE si cat costa sejururile
Ce destinaţii externe aleg românii în MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE şi cât costă sejururile
Foto: Total PR

MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE. Turiștii români profită de mini-vacanța de 1 decembrie pentru a pleca în excursii în afara țării, iar printre destinațiile preferate se numără orașe europene, ca Praga și Viena, dar și locații exotice, precum Sri Lanka sau Dubai. În ceea ce priveşte bugetele alocate pentru excursii, acestea variază între 300 – 1.000 euro/persoană, potrivit Paravion, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România,.

Conform datelor companiei, destinațiile cu cele mai multe rezervări pentru mini-vacanța de 1 decembrie sunt Praga, Viena, sau Barcelona, turiștii alocând, în medie, 300 euro/persoană pentru această excursie. Cea mai scumpă destinație europeană solicitată pentru această perioadă a fost Lisabona, pachetul pentru mini-vacanță ridicându-se la 600 euro/persoană.

LAST MINUTE 1 DECEMBRIE 2015. Unde şi cu cât poţi rezerva sejururi pentru MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE. Există, însă, și destinații mai exotice alese de români, agenția având rezervări pentru Sri Lanka și Dubai, unde costurile de zbor și cazare se ridică la 1.000 euro/persoană.

"Clienții noștri au început să facă rezervări pentru mini-vacanța de Ziua Națională începând din luna octombrie, în funcție de numărul de zile libere de care se vor bucura la sfârșitul lui noiembrie. Astfel, cei mai mulţi au ales pachete de 4 zile, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie", a declarat Remus Vișan, Managing Director Paravion.

MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE. Sfaturi de la jandarmii montani pentru o vacanță la munte în siguranță 

MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE. Potrivit reprezentanților agenției, turiștii aleg să plece din țară de 1 decembrie întrucât sunt deja familiari cu destinațiile din România și doresc să descopere și alte locuri. Un alt motiv este și mobilitatea ridicată oferită de acest tip de excursii, întrucât călătoria cu avionul în afara țării poate dura mai puțin decât o deplasare cu mașina sau trenul prin țară. De asemenea, românii folosesc mini-vacanța pentru a-și vizita prietenii și rudele care locuiesc în străinătate.

Etichete: 1 Decembrie, MINIVACANȚĂ, minivacanţa 1 decembrie, sejur

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE