Ce face acum copilul "lovit" de Băsescu în celebra filmare cu pixelul albastruFilmul care a făcut atâta vâlvă în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009 arăta un incident petrecut la un miting electoral din 2004. Atunci, Traian Băsescu, deranjat de un copil care striga mesaje ce nu îi conveneau, îl buscula pe acesta. Copilul de atunci este acum adult și a părăsit România. 

Bogdan Istrățoiu este copilul despre care s-a spus că a fost lovit de Traian Băsescu cu pumnul, la un miting electoral din 2004. Filmulețul prezentat în campania electorală din 2009 de către Dinu Patriciu ulterior a fost declarat un fals de către specialiști, dar incidentul rămâne în continuare în ceață. 

Conform relatărilor Adrianei Săftoiu din cartea sa Cronică de Cotroceni, Traian Băsescu era îngrijorat în legătură cu acel eveniment. "L-a enervat un copil şi l-a îmbrâncit. Nu înţelegeam să fi fost vreun pumn, doar că l-a apostrofat nervos. Nu ştia dacă presa a surprins momentul şi îmi cerea să aflu. Delicată situaţie. Ziariştii auziseră ceva, dar nimeni nu confirma. Subiectul nu a apărut, de unde am dedus că am trecut pârleazul. Băsescu s-a întors în Modrogan. Cum e? Îi spun că nu e nimic clar. L-aţi lovit? Nu, dar l-am repezit", se poate citi în cartea Adrianei Săftoiu.

Cert este că, acum, copilul din 2004, Bogdan Istrățoiu, este adult și a plecat din țară, locuind o perioadă în Italia, iar acum în Franța, conform Libertatea. Se pare chiar că are un copil. 

Etichete: copil, Franţa, Italia, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE