Ce face Poteraş, de acum încoloPrimarul Poteras acuzat din nou ca face lucrari de reabilitare termica la preturi foarte mari
Primarul Poteraş acuzat din nou că face lucrări de reabilitare termică la preţuri foarte mari

Cristian Poteraş spune că vrea să petreacă mai mult timp cu familia, de acum încolo: "Familia mi-a lipsit foarte mult. Am fost foarte puţin alături de ei şi când eram vorbeam tot despre primărie şi o să stau mai mult cu ei. Asta e foarte clar. Pur şi simplu vreau să stau acasă în prima fază. Vreau ca eu şi copilul meu să petrecem timp relaxaţi, poate mergem şi la un restaurant. Lucruri normale." - spune Poteraş

PDL-istul crede că rezultatul său prost de la alegeri a fost rezultatul unui vot politic, faţă de eforturile administrative pe care l-e depus. DE aceea, înclină să creacă că şi votul la parlamentare va fi politic şi doar reprezentanţii USL au şanse l alegerile din toamnă. Mai multe, pe România Liberă.

DEisgur, însă, Cristian Poteraş va trebui să aştepte verdictul în procesul său deschis de DNA, un proces pentru corupţie.

Etichete: alegeri, Cristian Poteraş, pdl, Sectorul 6, usl

0/0 COMENTARII
Eugen
12 Jun 10:49
+0
VOTURI
-0

Poteras ca si Livache (stia Basescu de ce ii zicea asa) au facut atatia bani ca neam de neamul lor nu trebuie decat sa fie sanatosi si sa ii toace !

Asa ca nu trebuie sa ne facem griji din pricina lor ci sa ne facem griji pentru noi !

PS Este unul cam brunte Lis ii zice ce a fost o perioada pe la Capitala... Ani multi de atunci !

Se da si acum in stamba cu tot felul de traseiste atrase de gustul banului... Si a fost intr-o perioada in care se fura cat de cat cu perdea !

a
12 Jun 10:24
+0
VOTURI
-0

Va merge la restaurantul "Drumetul", al carui patron este fratele de cruce mafiot infractor Razvan Parcalabu, fost luptator ca si domnia sa Poteras. Bucurie mai mare decat acest esec pe care l-a suferit domnul Poteras nu am mai trait de multi ani. Poate ca ridicatul abuziv al masinilor din sectorul 6 v-a plesnit mai mult decat va asteptati, domnilor infractori!

magiun
12 Jun 09:05
+0
VOTURI
-0

poteras se inscrie la romanii au talent sezonul 3

g
12 Jun 07:24
+0
VOTURI
-0

la cate afaceri si prieteni are ... are ce face ...

oana
11 Jun 22:42
+0
VOTURI
-0

CE sa faca bai baiti smecheru asta o sa vanda blocul de 15 etaje din spatele restaurantuli barlogul lupilor pe care il detine in secret si o sa fie aparat de rares manescu si crin antonescu pentru ca ia tras tepa lui udrea si el si smecheri lui cum ar fi Vladoianu calin.

ics
11 Jun 22:06
+0
VOTURI
-0

Cum ce face ? Se duce LA PARNAIE !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE