Ce film va fi proiectat vineri, gratuit, în Parcul TitanProiecția gratuită de filme în aer liber continuă, în Parcul Titan. 

Cinema in aer liber, in parcul Titan. Ce film poti viziona maine
Cinema în aer liber, în parcul Titan. Ce film poți viziona mâine

În parcul Titan din Sectorul 3, vineri, 14 august, de la ora 21.00, bucureștenii pot viziona filmul „Force majeure" în regia lui Ruben Östlund.

Prin evenimentul „Cinema în aer liber", Primăria Sectorului 3 și Metropolis Film propun o alternativă la cinematograful clasic, accesibilă tuturor.

Pe un ecran gonflabil de 120 m² și cu ajutorul unui proiector de 17.000 de lumeni, bucureștenii pot viziona gratuit, în aer liber, filmul „Force majeure".

Filmul spune povestea unui tată care îşi petrece vacanţa într-o staţiune din Alpi şi îşi abandonează soţia şi cei doi copii în faţa unei avalanşe care se dovedeşte ulterior a fi una controlată. În acel moment, universul femeii este distrus, întrucât gestul lui Tomas nu înseamnă decât un singur lucru, şi anume că pus în faţa unei situaţii extreme, a preferat să se salveze pe sine, în locul ei sau al copiilor, că nu se poate baza pe el, atunci când vine vorba de lucruri serioase şi că frâiele sunt la ea şi numai la ea.

„Force majeure" este un film inteligent, contemporan, cinic, amuzant şi extrem de coerent.

Satira dramatică suedeză „Force Majeure" a fost distinsă în 2014 la Cannes cu Premiul Juriului secţiunii „Un certain regard".

Etichete: film, parc, titan

0/1 COMENTARII
Cris
13 aug 13:00
+0
VOTURI
-0
Am trecut ieri pe acolo, prin zona, sonorul era dat excesiv de tare, ca in discotecile de cocari din Regie. Nu asta inseamna film in aer liber, sa-ti distrugi auzul, pentru ca niste tembeli nu au un minim bun simt sa inteleaga care ar trebui sa fie nivelul normal de sunet.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE