Ce gogoşi electorale vinde primarul Negoiţă: A refăcut 80% din blocurile Sectorului 3Primarul Negoita se lauda cu realizari mincinoase
Primarul Negoiţă se laudă cu realizări mincinoase

"Cele mai importante lucruri în viaţa unui primar sunt realizările care le lasă (n.r. - greşeala aparţine  autorului) în urmă pentru oamenii care l-au votat! În opt ani, ceea ce am promis am realizat", scrie primarul democrat-liberal pe pagina personală de Facebook, cerând să i se aprecieze munca cu un "like".

Edilul continuă scriind că realizările sale reprezintă "mii de motive pentru care Sectorul 3 este cel mai apreciat din Bucureşti".

Pe lista de realizări, Negoiţă menţionează o serie de cifre în care consideră că a excelat administraţia locală. Astfel, primarul Sectorului 3 susţine pe pagina de socializare că a reabilitat termic 62.846 de apartamente, ceea ce ar însemna 43% din fondul locativ al sectorului. "Realizările" edilului sunt însă contrazise chiar de datele statistice disponibile pe site-ul primăriei.

Astfel, în 2008, au fost finalizate lucrările de anvelopare la patru blocuri, în anul 2009 la un număr de 25 de blocuri, iar în 2010-2011 la încă 15 blocuri, adică un total de 4.300 de apartamente. Ţinând cont că, pentru anul în curs, sunt propuse spre execuţie 89 de imobile cu 6.200 de apartamente, rezultă că în total administraţia locală a reabilitat până acum în jur de 10.500 de locuinţe, adică de aproape şase ori mai puţin decât se laudă Negoiţă.

Promisiunile primarului Sectorul 3 sunt cu atât mai greu de crezut dacă ţinem cont că, în Sectorul 2 - premiat pentru cele mai bune rezultate la nivel naţional în Programul Multianual privind creşterea performanţei energetice - au fost reabilitate termic până în prezent circa 20.000 de apartamente.

De asemenea, şi în Sectorul 1, unde lucrările de anvelopare sunt printre cele mai vizibile din Bucureşti, au fost incluse aproape 20.000 de locuinţe din 365 de blocuri.

Tot cu ocazia campaniei electorale, primarul Negoiţă se laudă că 1.524 de blocuri au fost refăcute. În condiţiile în care în Sectorul 3 sunt 1.900 de blocuri, conform datelor primăriei, rezultă că 80% din aceste imobile ar fi fost refăcute. Şeful administraţiei locale nu oferă însă detalii despre operaţiunile de refacere a acestor blocuri.

Etichete: apartamente, blocuri, campanie electorală, Liviu Negoiţă, minciuni, reabilitare termică, Sectorul 3

0/0 COMENTARII
gabriela
23 May 12:35
+0
VOTURI
-0

negoita intradevar a facut din sectorul 3 ceva superb, ce sa mai zis, este un om care a stiut sa ne aduca beneficii nu ca altii.

andra
23 May 12:12
+0
VOTURI
-0

negoita a facut foarte multe in sectorul 3, cred ca este unul dintre cele mai frumoase sectoare si cele mai ingirjite..asa ca are cu ce sa se laude.

Giuseppe
23 May 20:02
+0
VOTURI
-0

Cum sa nu, a facut multe , a furat cat a putut a mai plantat un pom si gata mandatul.Abia astept alegerile astea sa scapam de toti primarii" binevoitori".

capac
23 May 11:40
+0
VOTURI
-0

Pentru toti postacii USL-lui a caror inteligenta e egalata doar de colacul de la toaleta.Bai gaozari cu rahat intre urechi,nenea e gata sa se ocupe special de niste pompalai ca voi.Sunt expert cand vine vorba sa tratez logorea venerica a unor "coarde" vocale de genul vostru.Asa ca,deschideti gurita mare cat gura canalului(ca tot asa miroase) si pregatiti-va de niscaiva tratamente revolutionare absolut necesare unor cazuri grave de prostie monumentala atat de purulenta ca in cazul vostru de uslasi gonoreici politic.

Elena Soare
23 May 11:24
+0
VOTURI
-0

Dar asa fac toti primarii portocalii. MINT. Mint cu nerusinare. Unul mincinos mai mare ca altul, Basescu, Boc, Udrea, Videanu, Berceanu, Negoita si multi alti. Dar poate va pierde, ca nici in ultimul ceas nu se opresc din mintit !

L. Negoita-cel mai bun
23 May 11:49
+0
VOTURI
-0

Bei Eleno, taci ca esti o comunita proasta si urata!

radu
23 May 11:10
+0
VOTURI
-0

Ce vrajeala are Liviu Negoita.Cheltuiue banii publici aiurea.

geo
23 May 10:46
+0
VOTURI
-0

Liviu Negoita este cel mai bun primar din Bucuresti, sectorul 3 arata cel mai bine dintre toate sectoarele. Daca ar mai avea bucurestiul inca 2 primari ca el cu siguranta ar arata Capitala ca una europeana.

L. Negoita-cel mai bun
23 May 10:43
+0
VOTURI
-0

Liviu Negoita:

cel mai harnic primar

-cel mai apreciat impreuna cu Poteras

- cu cele mai multe realizari

- cel mai frumos sector cu adevarat european

-cel mai distins, educat, discret

-un mare domn!

trabuc
23 May 10:40
+0
VOTURI
-0

Daca ar mai avea bucurestiul inca 3 primari ca Negoita si Poteras, si cu Prigoana la PG, ar arata capitala cu adevarat ca una europeana. Sa dea Dumnezeu sa castige toti 3 de ce nu si Paleologu, deoarce chiar daca pare mai boem, ar readuce acel iz al burgeziei din capitala....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE