Ce grădiniţe sunt deschise în perioada verii în Sectorul 3 şi când se fac înscrierileGrădinițele nr. 154 și 160 din Sectorul 3 primesc, în perioada 18-22 iunie, cereri de înscriere de la părinții care lucrează și nu au cu cine să-și lase copiii în perioada vacanței de vară.

Ce gradinite sunt deschise in perioada verii in Sectorul 3 si cand se fac inscrierile
Ce grădiniţe sunt deschise în perioada verii în Sectorul 3 şi când se fac înscrierile

Cele două grădinițe vor funcționa pe timpul verii după un program prelungit astfel:

- în perioada 2-31 iulie - Grădinița nr. 154;

- în perioada 1-31 august - Grădinița nr. 160.

La înscriere, părinții trebuie să aducă o copie de pe cartea de identitate a acestora (ambii părinți), o copie de pe certificatul de naștere al copilului, cererea de înscriere, adeverință eliberată de unitatea de proveniență din care să reiasă că preșcolarul a frecventat grădinița în anul școlar 2017-2018 și că părintele nu are debite la această unitate, precum și o copie de pe fișa medicală a copilului, care va conține avizul „clinic sănătos" de la medicul de colectivitate al grădiniței de proveniență.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediile celor două unități de învățământ din al. Barajul Uzului nr. 9 (Grădinița nr. 154) și al. Perișoru nr. 9 (Grădinița nr. 160).

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 021.340.01.30 (Grădinița nr. 154) și 021.345.36.50 (Grădinița nr. 160).

Etichete: grădiniţă de vară, gradinita deschisa vara, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
scarpe decolte tacco medio
15 iun 22:15
+0
VOTURI
-0
Shrivelling to today, when there is a overcharge of anti aging trick distant attention products like jarich.gojijeugd.nl/informatie/scarpe-decolte-tacco-medio.html creams, serums, gels and powders that all subtitle to be this genesis of youth. Some effort unma.gojigezicht.nl/gezond-lichaam/cloud-cream.html their anti aging obeahism via ingredients that permit a ton of menial experimentation waimar.cremegoji.nl/help-jezelf/creme-cicatrisante-au-miel.html and dissection on how lamina ages to bankroll b topple them up and some are pasteurized hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE