Ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi când sunt BLOCATE INTERSECŢIILE din cauza aglomeraţieiTRAFIC BUCUREŞTI AZI, VINERI, 29 APRILIE 2016. Poliţiştii anunţă că în cursul zilei de azi, vineri, 29 aprilie 2016, este de aşteptat ca traficul auto în zona centrelor comerciale să se intensifice, din cauza şoferilor indisciplinaţi existând riscul ca marile intersecţii să se blocheze. De asemenea, valorile de trafic la ieşirile din Capitală vor creşte datorită celor care vor pleca din oraş. 

Ce ii sfatuiesc politistii pe soferi cand sunt BLOCATE INTERSECTIILE din cauza aglomeratiei
Ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi când sunt BLOCATE INTERSECŢIILE din cauza aglomeraţiei

TRAFIC BUCUREŞTI AZI, VINERI, 29 APRILIE 2016. Apropierea Sfintelor Sărbători de Paşte determină o creştere a numărului de autovehicule în mişcare şi implicit o scădere a fluenţei circulaţiei rutiere în Capitală pe majoritatea arterelor principale, mai ales în zona centrelor comerciale.
Această creştere, completată şi de indisciplina unor conducători de autovehicule, duce în unele situaţii la blocarea temporară a intersecţiilor sau la producerea unor accidente rutiere.
Foarte mulţi bucureşteni vor părăsi oraşul începând cu ziua de vineri,10.04.2015, de aceea, traficul rutier la ieşirile din Capitală se va intensifica.

TRAFIC BUCUREŞTI AZI, VINERI, 29 APRILIE 2016. Poliţiştii recomandă celor de la volan şi nu numai, să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Deasemenea, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor auto să oprescă înainte de a pătrunde în intersecţie, chiar şi atunci când semnalul semaforului permite deplasarea, în cazul în care, din cauza aglomeraţiei, nu o pot traversa.
Procedând astfel, centrul intersecţiei va rămâne liber, circulaţia pe direcţia transversală fiind posibilă în condiţii normale.

Citeşte şi O NOUĂ AMENDĂ pentru şoferii indisciplinaţi din Bucureşti. Ce pregătesc poliţiştii locali

AMENDĂ PARCARE PE SPAŢII VERZI BUCUREŞTI. Şoferii care parchează ilegal în Bucureşti mai au de aşteptat până când le vor fi ridicate din nou maşinile de hingherii auto. Între timp însă, autorităţile locale au găsit o nouă metodă de a-i sancţiona pe cei indisciplinaţi. Astfel, conducătorii auto care parchează pe spaţiul verde de pe raza Sectorului 1 vor fi amendaţi de poliţiştii locali. Cel puţin aşa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local Sector 1, supus dezbaterii publice.

TRAFIC BUCUREŞTI AZI, VINERI, 29 APRILIE 2016. O alta abatere comisă de cei mai indisciplinati conducători auto şi urmărită de către agenţii rutieri este depăşirea coloanei de autovehicule aflată în aşteptare la culoarea roşie a semaforului.

Poliţiştii informează că sistemele video pentru supravegherea traficului, instalate pe echipajele poliţiei rutiere, sunt folosite zilnic, atât pentru măsurarea vitezei, cât şi pentru filmarea celor care săvârşesc alte abateri în trafic, stânjenind sau împiedicând desfăşurarea normală a circulaţiei rutiere.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR DE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

- Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei – lucrări metrou;
- Bd. Bucureştii Noi, între str. Mitropolit Varlaam – str. Cricovului şi între Intrarea Berheci – Pod Străuleşti (str. Slt. Constantin Godeanu);
- Bd. Eroilor Sanitari între Piaţa Operei Române şi Bd. Eroilor.
- Şos. Pantelimon între Şos. Iancului şi Şos. Vergului;
- Piaţa Sudului;
- Bd. Liviu Rebreanu între Bd. Nicolae Grigorescu şi Bd. 1 Decembrie 1918;
- Str. Valea Ialomiţei;
- Str. Râul Doamnei;
- Calea Văcăreşti între Str. Mărţişor şi Şos. Olteniţei.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate.

ACCIDENTE RUTIERE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală, au fost înregistrate 12 accidente rutiere, în urma cărora 10 persoane au fost rănite uşor, iar 2 persoane au fost rănite grav.

PRINCIPALELE CAUZE:

- neacordarea prioritatii de trecere pietonilor care au acest drept;
- traversarea neregulamentara a pietonilor;
- neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare.

Etichete: iesire din Capitala, intersectie aglomerata, intersectie blocata, sfat politisti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE