Ce impresie i-a lăsat Bucureştiul lui Johnny DeppJohnny Depp "s-a simţit extrem de în elementul său" în Bucureşti, potrivit unor apropiaţi ai acestuia.

Ce impresie i-a lasat Bucurestiul lui Johnny Depp
Ce impresie i-a lăsat Bucureştiul lui Johnny Depp
Foto: showbizreport.ro

Actorul şi cântăreţul de la The Hollywood Vampires a cântat la Romexpo, luni, 6 iunie, în cadrul concertului final al turneului european al trupei susţinut la Bucureşti, restul turneului fiind pregătit pentru această vară în mai multe state din SUA.

"Johnny a fost extrem de în elementul său", a declarat o sursă pentru People. "Backing-ul său vocal a fost bun şi a interacţionat cu publicul mult. Părea să se simtă de minune".

Depp, în vârstă de 52 de ani, şi-a exprimat mulţumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci şi cu accesorii, actorul mulţumind de multe ori publicului în engleză şi spunand că îsi iubeşte fanii. Johnny Depp a părut mulţumit de-a lungul întregului concert, a zâmbit şi a aruncat publicului una din eşarfele sale şi mai multe pene de chitară.

Echipa The Hollywood Vampires l-a surprins pe Depp cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie. Nu doar Alice Cooper şi Joe Perry au fost în preajma vedetei, ci şi regizorul Tim Burton. "

Tim Burton s-a aflat de-o parte a scenei şi se vedea cât de mult i-a plăcut reprezentaţia. Era atât de implicat în muzică, dând din cap", a declarat o sursă pentru People, exprimând că regizorul premiat cu un Glob de Aur a filmat un motaj video al trupei la Castelul Bran. Montajul va fi prezentat în timpul concertelor trupei, între 1 şi 17 iulie.

După spectacol, Depp şi membrii trupei au fost zăriţi petrecând la ultimul etaj al hotelului unde erau cazaţi.

Etichete: Johnny Depp, johnny depp bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE