Ce inele cu diamante poartă o femeie stilatăÎn cutia de bijuterii a unei femei stilate vei găsi întotdeauna piese de calitate, care denotă bun-gust și îi avantajează trăsăturile fizice. Design unic, calitate, valoare. Acestea sunt cele trei caracteristici ale bijuteriilor pe care le poartă o urmașă a Evei prin ai cărei pori respiră eleganța. Și, trebuie să recunoaștem, diamantele întrunesc celei trei calități amintite mai sus. 

Magazinul online Royal Diamante te întâmpină cu cele mai frumoase modele de bijuterii cu diamante, astfel că ai toate șansele să cucerești o reprezentantă a sexului frumos care cunoaște bine definiția rafinamentului.

Iată ce inele cu diamante poartă o femeie stilată!

Trilogia diamantelor

Orice femeie stilată va aprecia un inel decorat cu trei diamante strălucitoare, pentru că frumusețea ei va fi și mai bine evidențiată. Datorită celor trei pietre, aceste modele sunt denumite Trilogy ori Trinity și putem spune că reprezintă trecutul, prezentul și viitorul, dar și iubirea ori prețuirea celui care dăruiește inelul.

Cu siguranță o vei impresiona pe persoana dragă cu unul dintre modele de bijuterii de mai jos. Un inel cu trei pietre prețioase tăiate în formă rotundă, toate de aceeași dimensiune - 3.6 mm, seduce prin rafinament de la prima vedere.

 

 

De asemenea, îți recomandăm un model realizat din aur alb de 18 carate, cu diamante princess, așezate pe trei secțiuni, configurație care pune și mai tare în evidență strălucirea pietrelor.

 

 

Diamante și Art Deco

Dacă vrei să îi completezi cu succes colecția de bijuterii a unei femei rafinate, află că nu trebuie să îi lipsească elementele cu influențe din cele mai apreciate stiluri arhitecturale. Pe royaldiamante.ro, poți admira inele care te duc cu gândul la complexitatea stilului Art Deco.

Acest stil de design, popular între anii 1920 până la mijlocul anilor 1930, a revenit acum în tendințe, iar pe royaldiamante.ro, vei găsi și bijuterii inspirate de modelele și motivele originale Art Deco Style: linii bine definite, influențe cubiste,  motive repetitive, care parcă te hipnotizează. Vei găsi astfel de bijuterii în caseta prețioasă a unei femei rafinate care îmbrățișează curajos stilul modern.

La Royal Diamante vei găsi modele de inele sofisticate, ce cuceresc prin combinația dintre vintage și modern. Nu vei da greș dacă alegi unul realizat din aur alb de 18 carate, ce prezintă un diamant princess în centru și diamante mici pe margine. Cu siguranță momentul în care îi vei dărui bijuteria celei dragi va fi unul cu totul special, de neuitat.

 

Alt model de inel care va impresiona o femeie elegantă este piesa cu diamant rotund în centru, decorată pe lateral cu 12 diamante mici ce înconjoară maiestuos degetul.

 

 

Inele cocktail cu diamant

Nici inelele tip cocktail nu vor fi ignorate de o femeie al cărei dictat este bunul gust. Însă cea care poartă un astfel de model trebuie să fie curajoasă, aventurieră, dornică să experiementeze. Trăsătura care le diferențiază de alte inele constă în prezența unei piese principale de dimensiune mare, ce este înconjurată de alte pietre prețioase.

Îți recomandăm să dăruiești un model realizat din aur alb de 18 carate, decorat cu diamante tăiate în formă rotundă, ce formează o floare în centru. Diamantele mici așezate pe marginea piesei îmbogățesc aspectul bijuteriei, conferindu-i o notă glamour.

 

Dacă vrei să impresionezi o femeie stilată, atunci ar trebui să admiri și modelul de inel de mai jos. Piesa este realizată din aur de 18 carate, prezintă un diamant rotund briliant în centru și are designul îmbogățit cu alte pietre prețioase dispuse pe margini și în lateral.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE