Ce investiţii vrea să facă ENEL în BucureştiEnel Distribuţie Muntenia va construi două linii electrice în Capitală, care vor face legătura între staţiile de transformare Fundeni (deţinută de Transelectrica), Obor şi Nord.

Ce investitii vrea sa faca ENEL in Bucuresti
Ce investiţii vrea să facă ENEL în Bucureşti

Decizia Enel Distributie Muntenia este motivata de perspectivele de crestere a consumului de energie electrica, scrie wall-street.ro

"Conform unui studiu de perspectiva realizat de Enel Distributie Muntenia, consumul de energie electrica in zona deservita de compania de distributie va creste, in medie, cu circa 1,6% anual", a anuntat compania.

Fiecare noua linie electrica subterana va putea alimenta cu electricitate aproape 180.000 de utilizatori in zonele de est si Nord ale Bucurestiului. Valoarea estimata a lucrarilor este de peste 22 milioane lei. Lucrarile urmeaza sa fie finalizate la sfarsitul anului 2017.

Utilitatea celor doua cabluri, cu o lungime totala de peste 15 kilometri, va putea fi testata in momentul in care vor aparea „avarii grave". Mai exact, daca alimentarea cu electricitate va deveni dificila, consumatorii din zona in care vor fi construite cele doua cabluri (Dobroesti, Colentina, Obor, Tei si Stefan cel Mare) nu vor resimti nici un efect, intrucat rolul acestora este de a asigura continuitatea in furnizare.

Etichete: Enel, Enel Muntenia, linii electrice Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h