Ce le-a spus Cheloo fanilor după audierile de la DIICOTRapperul Cheloo, cercetat de procurori într-un dosar de trafic de droguri, a scris un mesaj fanilor de pe Facebook în cursul nopții de miercuri, după audierile de la DIICOT Ploieşti, în urma cărora a fost pus sub control judiciar.

Reactia lui Cheloo pe Facebook
Reacția lui Cheloo pe Facebook

"O zi ca oricare alta:) nu vă mai certați. Sunt în drum spre casă. Nimic de reproșat", a scris Cheloo pe pagina sa de Facebook în jurul orei 1 noaptea.

Fanii l-au inundat cu mesaje pozitive, "Ma bucur tare mult ! Sper sa fie totul ok !", "Atât voiam sa aud" sau "Bine ai revenit!:D", sunt doar câteva dintre acestea.

Cheloo de la Paraziții a fost plasat sub control judiciar, după mai multe ore de audieri, el fiind cercetat într-un dosar de consum și trafic de droguri. Cheloo a fost ridicat de mascați, miercuri, și dus la sediul DIICOT din Ploiești, după ce locuința sa din Breaza a fost percheziționată.

Opt persoane au fost reţinute şi şase puse sub control judiciar, în total, în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Prahova şi Ialomiţa. 

Cei opt reţinuţi în acest dosar urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa cântăreţului Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

În jurul orei 12.45, Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploieşti, el fiind suspectat şi de consum de stupefiante, după ce la casa sa de vacanţă de lângă Breaza procurorii au descoperit câteva grame de canabis. Întrebat de jurnalişti dacă are ceva să îşi reproşeze, acesta a spus: "Multe!". De asemenea, întrebat cum se simte, Cheloo a răspuns: "Ca un lup între oi".

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că solistul trupei Paraziţii i-ar fi dat gratuit canabis, în câteva rânduri, unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al procurorilor DIICOT, potrivit documentelor de la dosarul de anchetă. Sursele citate au precizat că respectivele probe au fost analizate în laborator şi a rezultat că este vorba despre substanţă vegetală cu conţinut de tetrahidrocanabinol, respectiv canabis.

Alte peste 80 de persoane, între care foarte mulţi adolescenţi, au fost duşi de către jandarmi la DIICOT pentru a fi audiaţi în acest dosar. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre tineri consumatori de droguri din Bucureşti, dar şi din mai multe localităţi ale judeţului Prahova. Pe parcursul audierilor, părinţi şi rude ale unora dintre tinerii ridicaţi de către anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT.

Etichete: Cheloo, cheloo diicot, diicot, percheziţii DIICOT, reactie cheloo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h