Ce le răspunde Denise Rifai celor care o critică pentru prestaţia din emisiunile electoraleDenise Rifai a devenit ţinta ironiilor şi a parodiilor pe reţelele de socializare pentru modul cum realizează emisiunile electorale de la Realitatea TV şi pentru întrebările pe care alege să le adreseze candidaţilor. Moderatoarea a ţinut să răspundă criticilor, susţinând că ea nu face emisiunea pentru audienţă.

Denise Rifai
Denise Rifai

Denise Rifai a devenit pata de culoare a campaniei electorale, după emisiunile în care i-a avut ca invitaţi pe Laura Chiriac, Alexandru Nazare, Augustin Hagiu sau Nicuşor Dan.

Moderatoarea, criticată de mulţi internauţi, a răspuns pe Facebook după valul de ironii:

"Nu fac această emisiune pentru audiență. Este dorința mea de a testa competențele administrative ale celor care și-au propus să ne fie primari. Am un set de întrebări din zona de administrație publică. Ca primar, trebuie să știi ce trebuie să faci. Sau cum, ajungi primar și apoi afli ce trebuie să faci? Trebuie să înțelegi ce înseamnă bugetul pe care îl vei avea în subordine, trebuie să vezi dacă proiectele tale din programul electoral sunt fezabile."

CITEŞTE ŞI Denise Rifai, către un alt candidat la Primărie: "Șinele de tramvai... ați văzut ce murdare sunt?"Etichete: denise rifai, Denise Rifai campanie electorală, emisiune denise rifai

0/4 COMENTARII
SLC
21 May 06:53
+0
VOTURI
-0
Si cum testeaza competentzele cu intrebari de semiretardat(a) mintal? Fraieri au fost aia ca au incercat sa raspunda la intrebari aberante. Trebuiau sa spuna doar "urmatoarea intrebare, asta e stupida".
spd
20 May 22:41
+0
VOTURI
-0
@alex
nu sint de acord cu tine... as putea paria ca nici diploma nu are; ar mai ramane doar proasta si frustrata
alex
20 May 12:47
+0
VOTURI
-0
o proasta cu diploma si o frustrata
vali
20 May 12:33
+0
VOTURI
-0
ziua cu bugete si seara prin loft la panarama. si se da fata cuminte

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h