Ce lucrări au fost expuse în cadrul târgului ART SAFARI, din clădirea Ciclop GALERIE FOTOTârgul ART SAFARI, singurul târg profesionist de artă din România, se deschide miercuri, 13 mai, în clădirea Ciclop. Marți seară, a fost prezentat presei.

Târgul va fi deschis în perioada 13-17 mai, între orele 12-21 (pe 16 mai, de NOAPTEA MUZEELOR, va fi deschis până la ora 4). Preţul unui bilet este 30 de lei (20 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Secțiunea principală a târgului este dedicată artei contemporane, ca anul trecut. Secțiunile secundare, de artă modernă și art business, prezintă expoziții tematice organizate în parteneriat cu muzee și instituții culturale româneşti, respectiv o selecție de produse specifice obiectului de artă.

La primul etaj al târgului este expusă arta modernă românească din muzee importante din țară, majoritatea lucrărilor în premieră bucureșteană.

Etajele doi și trei sunt dedicate artei contemporane, unde vizitatorii se pot bucura de prezența unor galerii de artă contemporană consacrate, precum: LARM Gallery (Copenhaga, Danemarca), Trapez (Budapesta, Ungaria), Doris Ghetta (Bolzano, Italia). Conform organizatorilor, lucrările expuse pe aceste etaje vor putea fi cumpărate.

Mai multe imagini, în Galeria Foto de mai sus

Lista expozanţilor o găsiţi AICI.

Etichete: art safari 2015, lucrari art safari, program art safari, review

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h