Ce mai face Grivița, cățelușa cu botul tăiat, mutilată acum doi ani în București VIDEOCățelușa Grivița, cea care a intrat în atenția tuturor acum doi ani, după ce i-a fost tăiat botul pe o stradă din București, se află în continuare la adăpostul Speranța, unde se simte foarte bine- după cum se poate observa într-un filmuleț publicat de reprezentanții adăpostului.

Ce mai face Grivita, catelusa mutilata acum doi ani in Bucuresti VIDEO
Ce mai face Grivița, cățelușa mutilată acum doi ani în București VIDEO
Foto: Vier Pfoten

"Ne întreba cineva mai devreme dacă Grivița (faimoasa cățelușă cu botul tăiat cu un topor, cel mai probabil) mai este la noi. Bineînțeles că este. Nu doar că e la noi, ci e "șefa" adăpostului. Este mereu liberă și întâmpină orice vizitator, fie el om sau animal, cu incredibil de multă căldură, având în vedere suferințele prin care a trecut. Grivița este cel mai bun exemplu despre sufletul uriaș pe care îl au câinii. Dragostea nemărginită pentru oameni a acestor animale nu poate fi afectată nici de cele mai crude purtări ale acestora față de ele.", au scris reprezentanții adăpostului pe pagina de Facebook.

Ne întreba cineva mai devreme dacă Grivița (faimoasa cățelușă cu botul tăiat cu un topor, cel mai probabil) mai este la noi. Bineînțeles că este. Nu doar că e la noi, ci e "șefa" adăpostului. Este mereu liberă și întâmpină orice vizitator, fie el om sau animal, cu incredibil de multă căldură, având în vedere suferințele prin care a trecut. Grivița este cel mai bun exemplu despre sufletul uriaș pe care îl au câinii. Dragostea nemărginită pentru oameni a acestor animale nu poate fi afectată nici de cele mai crude purtări ale acestora față de ele. ///Someone asked us this morning if we still have Grivița, the famous dog with her snout cut off with an axe. Of course she's still here. She's not only present, but she runs the place. She's always free and she happily greets any visitor, human or animal. She's happy to be cuddled by anybody, she's warm and loving even with strangers. Grivița is the best example for the incredible soul these animals have. Their immense love for humans can't be broken even by humans' cruelest behaviours.

Posted by Adăpostul Speranța on Monday, 18 January 2016

 

Pe 3 octombrie 2013, fundația Vier Pfoten a fost contactată pentru a salva un maidanez căruia i-a fost retezat maxilarul, în zona Gării de Nord.  În luna noiembrie, cățelușa a fost supusă unei operații de reconstrucție nazală, care a decurs cu succes.

Etichete: căţeluşa Griviţa, grivita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h