Cât costă cel mai SCUMP brad de Crăciun din BucureştiPe 1 decembrie s-a deschis târgul de pomi de iarnă din Piața Obor, iar pe 5 decembrie aici se găsea deja un brad de Crăciun în valoare de 6.000 de lei. Are 7 metri înălţime şi este foarte stufos.

Brad de Craciun
Brad de Crăciun

Greu de spus ce se poate face cu un pom de iarnă de 7 metri înălţime. Oricum, cumpărătorul trebuie să vină cu macaraua şi camionul, altfel nu poate urni un copac în toată puterea cuvântului, scrie Libertatea.ro.

De asemenea, piaţa de brazi este plină şi cu puieţi în ghivece, de diferite dimensiuni şi diferite preţuri, de la 80 de lei, la 150 de lei, sau 250 de lei, în funcţie de mărime şi frumuseţe. Au apărut şi coroniţele de cinci lei bucata şi rămurele de brad, sau molid, trei ramuri, 2 lei.

Deocamdată, piaţa de brazi este goală. Coroniţele, în schimb, au început deja să îşi găsească cleinţi, în general, vârstnici.

Etichete: brad, brad de Crăciun, brad de craciun bucuresti, Bucureşti, pret brad de craciun

0/6 COMENTARII
Marjan
26 Feb 10:21
+0
VOTURI
-0
împrumuturi de la 5000 de euro la 500.000 de euro
fără garanții
aprobarea rapidă în 24-48 de ore
Dobândă de 3% pe an
împrumuturi pentru afaceri, investiții și uz personal
completați cu plăcere informațiile de mai jos

Nume:
sumă împrumutată:
Durata creditului:

email: 2324company@gmail.com
Viber: +16316333962
WhatsApp: +16316333962
MARIAN SAVIC
02 Nov 22:18
+0
VOTURI
-0
Buna,
numele meu este Marian Savic,
 Vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe cei care caută un împrumut aici.
 Am aplicat un împrumut de aproximativ 300 de milioane de euro de la o femeie din Croația și am pierdut aproximativ 20 de milioane fără să primesc împrumutul
 a fost menționat de două ori la două femei diferite în
Statele Unite
 totuși nu am luat împrumutul meu, aproape că am murit, iar afacerea mea a fost distrusă în acest proces.
Pentru Dumnezeu să fie slava, în ianuarie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care ma prezentat la o împrumutantă, doamna Ivana Luka, iar ea mi-a ajutat să obțin un împrumut în compania împrumutului ei. După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, împrumut în aproximativ o oră mai târziu, "DA" Am primit o avertizare de la banca mea că a existat un depozit în contul meu.
 .
 Doresc să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există multe escrociri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Ivana Luka și o puteți contacta prin e-mail: (ivanaluka04@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (mariansavic271@gmail.com)
dacă aveți vreo îndoială. este
 real, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare.
Mama este un creditor demn de încredere, ma ajutat când aveam nevoie, de aceea mărturisesc despre faptele ei bune
Mulțumesc.
Mrs QUEEN OWEN
27 Sep 00:46
+0
VOTURI
-0
"BINE ATI VENIT LA" FONDUL DE ÎMPRUMUT AL ACCESULUI ""

Numele meu este doamna QUEEN OWEN, C.E.O de la "ACCESS LOAN FIRM" Un creditor de împrumut care oferă oportunități de viață pentru împrumuturi. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? din împrumutul de împrumut garantat în împrumut. Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor de încredere la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea rambursării ratei lunare a împrumutului. (Queenowen9@gmail.com)

Aveți nevoie de un împrumut de urgență?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
ați fost negat de bănci?
aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?

contactați-ne astăzi prin e-mail la:
Doamna QUEEN OWEN (queenowen9@gmail.com)
OFICIUL DE BUN: (accessloansfirm@gmail.com
WEBSITE WORDPRESS: (acceselefirm.wordpress.com)

Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi pentru întreprinderi, cât și credite personale pe termen scurt și lung pe care le-ați ales cu o rată a dobânzii redusă de 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Debitorul nostru este rapid și fiabil, se aplică astăzi și primește răspunsul imediat. împrumuturile sunt garantate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu o garanție maximă. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (queenowen9@gmail.com) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
E-mail: (QUEENOWEN9@GMAIL.COM)

Doamna QUEEN OWEN (MD / CEO "ACCESS LOAN FIRM")
Mulțumesc
simona
10 Dec 13:46
+0
VOTURI
-0
Buna ziua Sunt o persoană care oferă împrumuturi internaționale. Cu un capital care urmează să fie folosit pentru a acorda împrumuturi între pe termen scurt și lung special de la 2000 € la 500.000 € pentru toate persoanele grave sunt în nevoie reală, rata dobânzii este de 2% pe termen de rambursare .J'octroie creditelor financiare. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei de până la 72 de ore pentru a vedea 3 zile de la primirea contactului request.Please formă: simona.moauro002@gmail.com
simona
10 Dec 13:41
+0
VOTURI
-0
Buna ziua Sunt o persoană care oferă împrumuturi internaționale. Cu un capital care urmează să fie folosit pentru a acorda împrumuturi între pe termen scurt și lung special de la 2000 € la 500.000 € pentru toate persoanele grave sunt în nevoie reală, rata dobânzii este de 2% pe termen de rambursare .J'octroie creditelor financiare. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei de până la 72 de ore pentru a vedea 3 zile de la primirea contactului request.Please formă: simona.moauro002@gmail.com
Albert
07 Dec 02:48
+0
VOTURI
-0
Buna ziua aveti griji financiare pentru proiectele dumneavoastra de a gestiona mai bine afaceri look-ul nu mai ajuta ONG pentru toti în parteneriatul cu conducerea Bancii sunt disponibile pentru a va ajuta si sunt aproape de a va însoti în toate proiectele, prin acordarea de credite pâna la peste 50.000 mary? Va oferim serviciile noastre pentru a aduce toata lumea ca în mai putin de 72 h cu o rata de orice împrumut de 2 %
Multumesc pentru dati-ne un mail: albert.padre07@gmail.com daca doriti sa utilizati ajutorul nostru

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE