Ce mall vor să construiască sud-africanii pe platforma VulcanLucrările de construcţie ar putea fi demarate în primăvara anului viitor, au declarat surse din piaţă pentru ECONOMICA.NET.

Vulcan economica.net
Vulcan economica.net

În ianuarie 2012, canadienii de la Benevo Capital anunţau achiziţia terenului de 77.000 al fostei fabrici Vulcan, pentru ca cinci luni mai târziu să anunţe un parteneriat cu sud-africanii de la NEPI, pentru dezvoltarea unui parc de retail pe acest teren.

Parteneriatul este unul 50/50, iar NEPI vine cu un capital de 20 de milioane de euro pentru construcţia proiectului. Estimările arată că Benevo ar fi plătit aproximativ 23 de milioane de euro pentru terenul din Capitală.

Proiectul Benevo Retail Park va avea o suprafaţă comercială de 35.000 de metri pătraţi, cu un magazin de bricolaj, un hipermarket de 10.500 metri pătraţi şi o galerie comercială de 10.000 de metri pătraţi.

Parcul de retail va avea o suprafaţă construită de 28.390 mp, iar conceptul arhitectural realizat de Atelier 3, arată că aici va fi amplasat un hipermarket şi un strip mall, toate acestea fiind construite în jurul unei parcări cu aproximativ 874 de locuri, se arată într-o prezentare.

Mai multe pe economica.net

Etichete: Bucureşti, mall, NEPI, vulcan

0/2 COMENTARII
restul lumii
04 dec 22:58
+0
VOTURI
-0
prostule tot prost esti, e bine sa fie cat mai multe malluri ca asta inseamna locuri de munca si bani care se baga in romania si care mai misca un pic lucrurile; ca esti tu prost si nu ai bani si ca suferi cand vezi atatea lucruri pe care nu le poti avea asta nu prea intereseaza pe nimeni asa ca nu te mai vaita ca prostu
fire
23 nov 22:12
+0
VOTURI
-0
ALT MALL MA NENE ?

IN BUCURESTI UNDE ESTE SPATIU LIBER SE COSTRUIESC NUMAI MALLURI. DA CINE MM LE DA AVIZE ASTORA SA FACA MALLURI ???

CHIAR NU POATE FACE NIMENI NIMIC IMPOTRIVA ASTORA ?

SUNT ATATEA MALLURI IN BUCURESTI, DAR DACA NU AM BANI CE PLM SA FAC IN EL ? MA UIT CA FRAIERU SI IMI IAU MERSU ACASA... FMMM MALURILE VOASTRE SA VA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE