Ce MĂSURI a luat Metrorex, în urma controalelor ISUPrima măsură pe care Metrorex o ia în legătură cu neregulile semnalate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă este reprezentată de deschiderea tuturor uşilor de acces, a spus duminică Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

Ce MASURI a luat Metrorex, in urma controalelor ISU
Ce MĂSURI a luat Metrorex, în urma controalelor ISU

Unele probleme semnalate de ISU au fost deja rezolvate şi mă refer aici la înzăvorârea uşilor pe poziţiile deschis, achiziţia de furtunuri şi dotarea tuturor hidranţilor din spaţiile publice, echiparea instalaţiei de iluminat de siguranţă, cumpărarea de stingătoare noi şi verificarea celor vechi", a explicat Marin Aldea, citat de Mediafax,

Sunt şi probleme care nu pot fi rezolvate imediat, care necesită proiectare, consultanţă, achiziţii şi acelea sunt mai de durată. Mă refer la iluminatul de siguranţă pentru hidranţi şi pentru căile de evacuare. Este un proiect pe care noi l-am estimat la circa cinci-şase milioane de euro şi îl vom începe de la sfârşitul acestui an", a adăugat reprezentantul Metrorex.

CITEŞTE ŞI Metrorex a primit amenzi de peste 13.000 lei de la ISU Bucureşti. Care sunt staţiile cu probleme

Mai mult, barele de turnicheţi, despre care ISU susţinea că obturează calea de evacuare, au fost eliminate, potrivit directorului Aldea.

ISU Bucureşti-Ilfov a făcut în perioada 7-25 noiembrie mai multe controale la reţeaua de transport cu metroul, în urma cărora Metrorex a primit amenzi în valoare de 13.500 de lei, fiind depistate nereguli atât la nivelul staţiilor, în spaţiile comune (peroane, pasaje), cât şi la nivelul ieşirilor către suprateran.

Etichete: ISU Bucureşti, Metrorex, nereguli Metrorex

0/4 COMENTARII
DAN
01 Dec 11:45
+0
VOTURI
-0
Despre mazgalelile si scrijelirile de tot felul de pe pereti, geamurile trenurilor, vandalizarile omniprezente nu pomeneste nimeni nimic. Inseamna ca este permis !
Andrei
29 Nov 10:54
+0
VOTURI
-0
Câstiga bani cu un subiect de film! Vino si tu în echipa noastra pentru Hollywood! Un sistem deschizator de drumuri! Oferta: contract de comision, training online gratuit, suport si logistica pe tot parcursul activitatii, scrisoare de recomandare pt. cei cu rezultate concrete, program flexibil. Oferim si cerem seriozitare! Pentru a primi fisierul cu informatii, persoanele interesate sunt rugate sa trimita un mesaj cu textul HINFO la adresa de e-mail: yourprojectwinnings@gmail.com
Andrei
28 Nov 16:29
+0
VOTURI
-0
Nu se schimba nimic in Romania, ne simtim in largul nostru doar daca suntem tratati ca animalele.Doamne fereste sa avem un cutremur, ca se prabuseste 90% din Bucuresti, apoi de victime unde nici nu mai vorbim. Un cutremur intre orele 16:00 si 20:00, nu o sa ajunga nici pompieri nici ambulanta cu traficul din Bucuresti
Eugen
28 Nov 13:01
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de refugiile de tramvai din București înguste lipsite de garduri de protecție.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE