Ce MĂSURI a luat Primăria Capitalei după INCENDIILE din Delta VăcăreştiO cameră video a fost amplasată pe una dintre cele mai înalte clădiri din zona Parcului Văcăreşti pentru monitorizarea eventualelor incendii de vegetaţie. De asemenea, autorităţile publice au efectuat acţiuni de salubrizare şi igienizare în zonă.

Ce MASURI a luat Primaria Capitalei dupa INCENDIILE din Delta Vacaresti
Ce MĂSURI a luat Primăria Capitalei după INCENDIILE din Delta Văcăreşti

Ca urmare a incendiilor de vegetatie care au avut loc zilele trecute in zona Lacului Vacaresti, Primarul General, Gabriela Firea, a dispus mai multe de masuri care au ca scop prevenirea unor astfel de situatii in viitor.

"Am cerut Politiei Locale a Municipiului Bucuresti sa monitorizeze in permanenta „Parcul Natural Vacaresti" care a fost declarat de curand arie naturala protejata. Prioritatea noastra este in prezent atat protejarea acestui spatiu unic in Bucuresti, dar si siguranta cetatenilor care locuiesc in apropierea Lacului Vacaresti", a declarat Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti, prin Politia Locala a Municipiului Bucuresti, a amplastat pe unul din cele mai inalte imobile din zona o camera video care permite monitorizarea intregii arii, astfel incat sa poata fi identificate rapid eventualele focare de incendiu sau posibilele fapte antisociale.

Totodata, politistii locali din cadrul Serviciului Control, Salubritate si Serviciul Ordine si Liniste Publica, sprijiniti de unitati din cadrul Patrulei Calare si de politistii locali ai Politiei Locale Sector 4, au efectuat, in zona Lacului Vacaresti, actiuni care au ca scop respectarea normelor de salubrizare si igienizare, precum si depistarea faptelor antisociale.

CITEŞTE ŞI Ce spune Dacian Cioloş despre INCENDIILE din Parcul Văcăreşti: "Nu pot acuza doar pe supoziţii"

Etichete: delta văcărești, incendiu delta vacaresti, parc vacaresti, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE