Ce mesaj a transmis primarul Rareş Mănescu la încheierea mandatului la Sectorul 6Primarul liberal Rareş Mănescu a transmis un mesaj înainte de a încheierea mandatului la Primăria Sectorului 6. Este una din foarte puţinele ieşiri publice ale edilului între anii 2012-2016, în acest mandat pe seama lui Mănescu fiind făcute multiple bancuri din acest motiv, ulterior fiind declarat chiar "primarul invizibil" şi "primarul care nu este". 

Ce mesaj a transmis primarul Rares Manescu la incheierea mandatului la Sectorul 6 (Foto Primaria Sectorului 6)
Ce mesaj a transmis primarul Rareş Mănescu la încheierea mandatului la Sectorul 6 (Foto Primaria Sectorului 6)

"Dragi colegi,

La finalul mandatului meu în fruntea Primăriei Sectorului 6, doresc să vă mulţumesc pentru colaborare, dumneavoastră, echipei cu care am lucrat în aceşti 4 ani.

A fost o perioadă în care ne-am confruntat cu multe dificultăţi, dar am avut şi multe satisfacţii. Toate, însă, au fost rezultatul muncii echipei Primăriei Sectorului 6, o echipă de profesionişti care a dovedit implicare totală în activitate.

Sunt mândru şi bucuros că am avut ocazia să lucrez cu dumneavoastră, fiind convins că împreună am muncit în interesul comunităţii locale din Sectorul 6.

Vă mulţumesc şi vă urez mult, mult succes în continuare!

Doamne ajută!", a transmis Rareş Mănescu pe pagina oficială a Primăriei Sectorului 6. 

"Dispariţia" din spaţiul public a primarului Rareş Mănescu, imediat după câştigarea alegerilor în 2012, a dat naştere unor multiple glume printre internauţi care l-au numit "primarul invizibil" şi chiar "primarul care nu este". 

Despre edilul Rareș Mănescu se spune că ar fi printre puținii primari care au reușit să facă un sector să arate ca după bombardament, fără să fie tras vreun foc de salvă, ci doar cu mult talent managerial.

"Dacă Vanghelie este «primarul care este», al nostru este «primarul care nu este»", spun locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei, după ce nu l-au mai văzut pe primar din 2012, din timpul campaniei electorale. 

Potrivit site-urilor mondene, primarul Rareș Mănescu este momentan cel mai căutat bărbat din Capitală, fiind o provocare chiar și pentru cei mai experimentați paparazzi care se plâng că nu-i lucru ușor să-l prinzi în poză pe "primarul invizibil". 

Copiii din Sectorul 6 care au vizitat biroul lui Rareș Mănescu din Primărie au fost dezamăgiți de imaginea locului de muncă atât de organizat al edilului. Mulți dintre elevi și-au propus să fie primari ca să nu facă nimic, să aibă mereu biroul curat și să nu fie certați că nu fac ordine la "locul de muncă".

f

Puţini sunt cei care l-au văzut vreodată la față pe primarul de la Sectorul 6, Rareș Mănescu. În sectorul condus doar de "aparatul de specialitate" circulă mai multe legende urbane despre un primar cu același nume "Mănescu", nimeni însă nu e sigur că e vorba despre același edil.

d

Ca orice fenomen extraordinar, fenomenul Mănescu ar fi studiat și de cercetătorii străini. Astfel, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie în care se presupune că ar apărea "în regim invizibil" și primarul Sectorului 6. "O echipă de cercetători englezi și japonezi studiază încă veridicitatea fotografiei, dar măcar a apărut prima probă că Rareș Mănescu, primarul sectorului 6, există!", se arată în descrierea fotografiei. (Sursa - Facebook, Andreea Rudolf)

d

Potrivit cercetătorilor, primarul de la Sectorul 6 ar fi atras doar de cultură și de evenimente elitiste de la Universitatea Politehnică.Primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, a fost surprins la expoziția de pictură sub denumirea „Memoria Holocaustului". Veridicitatea fotografiei însă este pusă de internauți sub semnul întrebării, întrucât imaginea a fost transmisă prin intermediul Serviciului Mass-Media din cadrul Primăriei Sectorului 6, deci ar putea fi fotoshopată.

man

(Click pe imagine pentru o rezoluție mai mare)

Cetățenii Sectorului 6 au recurs și la gesturi disperate, întrucât s-au săturat să nu-l mai vadă pe Rareș Mănescu. Unii char ar prefera să fie toată ziua la televizor, dar să se știe că există și să nu mai fie luați peste picior de bucureștenii din celelalte sectoare ale Capitalei. Astfel, locuitorii au pus o cruce în mijlocul unei străzi din Sectorul 6 pe care au scris "Gropa primarului care este" și "Născut 2012-Decedat 2020". Detalii aici.

foto

De dorul primarului pe care nu l-au mai văzut, locuitorii sectorului au pictat imaginea lui Rareș Mănescu pe gropile din asfalt. Acțiunea își propune să resusciteze spiritul de primar al Sectorului 6, dacă acesta există (și spiritul și primarul), în ceea ce-l privește pe liberalul Mănescu. Detalii aici.

Etichete: bancuri rares manescu, glume rares manescu, incheiere mandat, mesaj final Rares Manescu, mesaj Rares Manescu, Primăria Sector 6, rareş mănescu, Sectorul 6

0/4 COMENTARII
mutu
12 Jun 13:16
+0
VOTURI
-0
adio si nu am cuvinte! sa te duci, unde a intarcat mutu iapa. si sa mai vii cand o sa te chem eu. ai veni, ai plecat si ai avut mana buna la furat. dar de voi din pdnl nu se ocupa nimeni. poate va veni si vremea sa dati socoteala dar sa va feriti sa fie si oamenii uniliti si furati prin prejma ca nu stiu cum o sa reusiti sa scapati cu pantalonii pe voi. in final un calduros ramas bun: hai sictir!
Cris
07 Jun 19:50
+0
VOTURI
-0
Cu siguranta cel mai tzepar primar pe care l-a avut S6, ever. L-a vazut lumea doar la alegeri dupa care si-a incasat spaga si leafa linistit si s-a facut nevazut. Cei pacaliti din S6 ar trebui sa-l caute in continuare... poate il mumifica si-l expun intr-un muzeu.
vlad
07 Jun 16:48
+0
VOTURI
-0
La cat de proaste au fost rezultatele PNL anul asta, au fost net superioare peste ce s-a intamplat la 6. Pai cred ca a luat PNL-istul aici vreo 5 procente :))... a luat nenea ala de la USB, complet necunoscut, invitat la o singura dezbatere toata campania (si acolo marginalizat, la digi) peste 20%!!!
aaa
07 Jun 15:10
+0
VOTURI
-0
CEL MAI PROST PRIMAR EVER AL S6
El doar multumest echipei cu care crede ca a relizat lucruri minunate. La ce dreaku a mai candidat asta la S6 nu stiu. Exact ca si Perdoiu, i s-a bagat pe gat postul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE