Ce mesaj sinistru a primit motociclistul omorât de mașina lui Marica, înaintea accidentuluiMotociclistul ucis de cel mai bun prieten al fotbalistului Ciprian Marica a primit, pe Facebook, cu o zi înaintea accidentului ce i-a fost fatal, un mesaj legat chiar de pericolul pe care îl reprezintă motocicleta.

Motociclist ucis de masina lui Ciprian Marica
Motociclist ucis de masina lui Ciprian Marica
Foto: realitatea.net

Andrei avea 24 de ani şi lucra în cadrul personalului care asigură securitatea Ambasadei SUA. Cu 24 de ore înainte de tragicul accident, el a primit un mesaj pe Facebook de la o prietenă, în care îi spunea că "motocicletele sunt la fel de distractive ca iadul".

Tânărul a murit, miercuri, în urma unui accident în care a fost implicat şi un autoturism aparţinându-i fotbalistului Ciprian Marica.

Tragedia s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care îi aparţine fotbalistului Ciprian Marica, a ieşit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidenţial din Voluntari şi a fâcut stânga spre DN 1. Acesta nu s-a asigurat înainte să facă virajul, iar autoturismul a fost lovit de o motocicletă care venea dinspre Pipera către DN 1. În urma impactului, motociclistul, angajatul de la Ambasada SUA, a murit pe loc, scrie rtv.net.

Şoferul este cercetat de poliţiştii ilfoveni pentru ucidere din culpă.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, şi-a exprimat regretul după accident.  "Este o zi grea pentru ambasadă. Cred că mulţi dintre voi aţi văzut relatările din presă, potrivit cărora un angajat al ambasadei a murit astăzi într-un accident de maşină. Este o reală pierdere. Este un om care a avut o influenţă pozitivă asupra vieţilor multora dintre noi şi, din respect pentru familia lui, nu pot să răspund la mai multe întrebări", a afirmat Butcher, înainte de începutul recepţiei de Ziua Naţională a SUA.

 

 

Etichete: accident motociclist, motociclist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE