Ce oferte sunt pe piața chiriilor înainte de începerea noului an universitarMii de studenţi din toată ţara se vor muta la București, în octombrie, pentru încă un an universitar. Cine nu a prins loc în cămin va trebui să se orienteze către garsoniere şi apartamente. Mai jos vă prezentăm ofertele de pe piața chiriilor din București, înainte de începerea unui nou an universitar.

Ce oferte sunt pe piata chiriilor inainte de inceperea noului an universitar
Ce oferte sunt pe piața chiriilor înainte de începerea noului an universitar

Cele mai căutate de studenți sunt garsonierele și apartamentele cu două camere. 

Oferta de apartamente cu două camere este generoasă, astfel că studenţii pot închiria locuinţe în Militari, Berceni, Titan, Pantelimon. Chiria medie este de 250 de euro/lună.

În Crângaşi, în apropiere de Poolitehnică, cea mai mică chirie este de 226 de euro, pentru o garsonieră. O altă garsonieră cu toate utilităţile se închiriează cu 230 de euro. Oferta de apartamente cu trei camere este săracă, iar locuinţele nu sunt mobilate şi utilate. De aceea şi o chirie mai mică: 300 de euro.

O garsonieră de 19 mp, aflată la demisolul unei clădiri din 1946 este scoasă la închiriere la preţul de 200 de euro/lună. Blocul se află în apropiere de ASE.

Circa 250 de euro este chiria pentru garsonieră tot în apropiere de ASE. Garsoniera este dotată cu televizor LCD, maşină de spălat, aer condiţionat, rigider şi o mică plită. Detalii aici. Apartamente cu două camere în apropiere de ASE vei găsi pe Dorobanţi, acolo unde chiria este de 300 de euro/lună.

Sursa: economica.net

Etichete: apartament, chirie, garsonieră, studenţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h