Ce operator are cea mai bună ofertă la serviciile de televiziune prin satelitOrange România, cel mai mare operator de comunicații mobile de pe piața locală, a intrat recent pe piaţa serviciilor de televiziune digitală prin satelit, dominată până acum de RCS-RDS, Romtelecom și UPC.

Piata serviciilor de televiziune prin satelit este dominata de Romtelecom, UPC si RCS&RDS
Piaţa serviciilor de televiziune prin satelit este dominată de Romtelecom, UPC şi RCS&RDS
Foto: business24.ro

Oferta Romtelecom cu cel mai mare pachet de programe costă 12.28 de euro, include 99 de canale transmise in standard definition (SD) și doar 3 canale transmise în HD. Pentru a beneficia de pachetul cu încă patru canale HD taxa este de 4.84 de euro. Pentru un reciever HD în custodie, un client trebuie să plătească o taxă lunară de 2.48 de euro pe lună. Aşadar, costurile totale lunare pentru serviciile DTH se ridică la 18.6 euro, la Romtelecom, pentru 99 de canale SD și de 7 canale HD, notează Economica.net.

Pentru un pachet maxim plus canale HD de la Focussat, platforma digitală operată de UPC România, preţul abonamentului lunar de servicii DTH este de 70 de lei (15.65 de euro). Pachetul maxim conține 85 de canale, iar cel HD conține 11 posturi de televiziune. Receptoarele HD de la UPC România se pot achiziţiona la un preț de 75 de euro, iar taxa de activare a serviciilor este de 70 de lei.

RCS&RDS nu furnizează în acest moment canale HD prin intermediul platformei DTH, Digi. Pachetul maxim oferit de operator costă 33 de lei pe lună (circa 7,5 euro) și conține 81 de canale în format standard definition (SD). Chiria pentru un reciever este de 6 lei pe lună, iar la încheierea unui contract clienții trebuie să plătească o taxă de activare a recieverului de 50 de lei plus 50 de lei pentru antena externă.

Orange România oferă un pachet maxim de 95 de canale dintre care 37 în format High Definition pentru care clienții trebuie să plătească 12 euro în cazul în care nu sunt abonați ai Orange România, iar cei care deţin un SIM în rețea plătesc un preț de 9.6 euro pe lună, iar cei care au 2 sau mai multe SIM-uri în rețea plătesc 8.4 euro pe lună.

Costul chiriei pentru un reciever este de 3 euro pe lună și 2.5 euro începând cu cel de-al doilea reciever, iar pentru instalarea și activarea Orange TV costă 40 de euro, iar pentru clienţii Orange taxa este 0 euro. Astfel costul lunar variază între 11.4 euro pentru cei care au două SIM-uri la Orange și 15 euro pentru cei care nu sunt abonaţi Orange.

Etichete: cat costa abonamentul Orange TV, Orange, orange televiziune, orange tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h