Ce planuri pentru 2015 are primul român care a “invadat” Marea Britanie anul trecutVictor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, după liberalizarea pieței muncii pentru români și bulgari, are planuri să se întoarcă în țară.

Ce planuri pentru 2015 are primul roman care a “invadat” Marea Britanie anul trecut
Ce planuri pentru 2015 are primul român care a “invadat” Marea Britanie anul trecut
Foto: ziuanews.ro

Devenit cunoscut după ce tabloidele și televiziunile din Marea Britanie care vorbeau despre o invazie a românilor după deschiderea pieței muncii începând cu 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu a afirmat într-un interviu acordat pentru The Telegraph că după ce va strânge ceva bani, vrea să se întoarcă în România.

Spirescu, care lucrează acum în construcții, în estul Londrei, câștigă până la 250 de lire pe zi, publicația britanică notând faptul că românul a venit în Marea Britanie pentru a munci și câștiga bani, nu pentru a beneficia de ajutoare sociale.

„Mi-e dor de satul meu, de viața mea în România. E în regulă, dar am venit aici pentru a face niște bani și apoi mă voi întoarce. Nu vreau să trăiesc pentru totdeauna aici", a spus Victor Spirescu, potrivit greatnews.ro.

Etichete: câştiguri, construcţii, Marea Britanie, român

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE