Ce politicieni au participat la marşul "Luptă pentru Basarabia"Mai mulţi politicieni au participat, sâmbătă, la marşul "Luptă pentru Basarabia", organizat de Platforma Unionistă "Acţiunea 2012", unii dintre ei postând apoi pe Facebook imagini de la eveniment. Printre ei s-au aflat Codrin Ştefănescu, Eugen Tomac, Clotilde Armand şi fostul preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma.

Ce politicieni au participat la marsul "Lupta pentru Basarabia"
Ce politicieni au participat la marşul "Luptă pentru Basarabia"

Fostul preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma a postat pe contul de Facebook o fotografie de grup făcută în Piaţa Victoriei, în care apare şi Codrin Ştefănescu, purtând steguleţe tricolore. Imaginea este însoţită de mesajul: "Şi susţinem: Unionismul nu are vârstă,nu are culoare politică.El este patriotism, idee naţională,mândria de a fi român.Şi punctum!!!".

La miting a fost prezentă şi Clotilde Armand, vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi consilier local la sectorul 1.

Eugen Tomac, lider PMP, a fost şi el la miting, unde s-a filmat, pronunţându-se în favoarea unirii României cu Republica Moldova. "Să aducem Basarabia acasă", este mesajul care însoţeşte postarea.

 

Tomac şi Sebastian Ghiţă, membru al PRU, au mers şi la secţia de Poliţie la care au fost duşi cinci manifestanţi după incidentele violente din Piaţa Victoriei, când au avut loc cionciri între manifestanţi şi jandarmi. Din faţa secţiei de Poliţie, Ghiţă a criticat intervenţia jandarmilor, cerând demisia ministrului de Interne.

Etichete: Luptă pentru Basarabia, marş Luptă pentru Basarabia, miting unionisti, unionisti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE