Ce posturi TV vor transmite meciurile României cu Lituania, Spania și GeorgiaMeciurile României cu Lituania, Spania și Georgia vor fi transmise în România de TVR și Dolce Sport.

Ce posturi TV vor transmite meciurile Romaniei cu Lituania, Spania si Georgia
Ce posturi TV vor transmite meciurile României cu Lituania, Spania și Georgia
Foto: gandul.info

Partidele de pregătire ale echipei naționale cu Lituania, Spania și Georgia vor fi televizate de TVR și Dolce Sport, anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul propriu.

Pachetul conține cele două partide care vor avea loc săptămâna viitoare, cel cu Lituania, pe 23 martie, la Giurgiu, de la ora 20:00, și cel cu Spania, pe 27 martie, la Cluj-Napoca, de la ora 21:45, dar și partida cu Georgia, programată pe 3 iunie, pe teren propriu

Pe 23 martie, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, reprezentativa României va întâlni, într-un joc de pregătire, selecționata Lituaniei. Va fi primul joc din istorie pe care "tricolorii" îl dispută la Giurgiu.

Biletele pentru această partidă sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).

Prețurile biletelor sunt următoarele:
- Peluze: 20 lei
- Tribuna 1: 50 lei
- Tribuna 1, sectoarele 6 și 7 (centrale): 65 lei
- Tribuna 2: 35 lei

Tichetele pot fi achiziționate prin plata cu cardul sau cu plata ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate și din rețelele Inmedio și Germanos.

Etichete: frf, meci romania, România, romania-spania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE