Ce profit a înregistrat Tel Drum, firma "apropiată" lui Liviu DragneaTel Drum, firmă abonată la contractele de întreţinere, plombare şi deszăpezire a drumurilor din judeţul Teleorman, nu mai face profit ca în anii de glorie, scrie Capital.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Foto: profit.ro

Societatea Tel Drum, firmă controlată de apropiaţi ai liderului PSD Liviu Dragnea, celebră pentru contractele de reabilitare şi întreţinere a drumurilor administrate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi Consiliul Judeţean Teleorman, a făcut un profit de 1,374 milioane lei anul trecut, cu aproximativ 195.000 lei mai mic faţă de anul 2014 şi de 10 ori mai mic decât în urmă cu şase ani, potrivit Capital.

Conform cifrelor publicate pe Ministerul de Finanţe, Tel Drum SA a avut în 2015, contracte în valoare de 185,82 milioane lei, stocuri (materii prime, materiale, producţie în curs de execuţie, semifabricate, produse finite, mărfuri) de 11,4 milioane lei, creanţe în valoare de 78,03 milioane lei şi datorii de 86,41 milioane lei.

În 2014, societatea cu sediul în judeţul Teleorman, a avut un număr mediu de 534 de salariaţi, afaceri în valoarede 158058392, stocuri (materii prime, materiale, producţie în curs de execuţie, semifabricate, produse finite, mărfuri) în valoare de 12,6 milioane lei, creanţe de 7,05 milioane lei şi datori de 75,07 milioane lei.

Anul trecut, întrebat dacă are vreo legătură cu SC Tel Drum SA, Liviu Dragnea a răspuns: "Nu am. Singura mea legătură e că de 11 ani se tot vorbeşte asta. M-am plictisit, este mult prea mult. Se tot repetă genul ăsta de afirmaţii mincinoase şi care sunt prostii."

Etichete: Liviu Dragnea, profit Tel Drum, Tel Drum

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE