Primele fotografii de la nunta Augustei Lazarov cu actorul Andreas PetrescuAugusta Lazarov (40 de ani) s-a căsătorit religios cu actorul și scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani) duminică, 27 septembrie, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au luat parte doar familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați.

Augusta a purtat o rochie de prințesă, roz pal, cu bretele și corset, cu talia marcată de o centură cu cristale Svarowski. Pentru cei care și-au amintit de Augusta la brațul lui Valeriu Lazarov, în ziua cununiei civile a celor doi, din 2004, de la Madrid, alegerea vedetei a părut o discretă trimitere către acest eveniment.

Și atunci, Augusta a purtat o rochie cu bretele, cu un decolteu cupă, flatantă pentru talia fină a soției lui Valeriu Lazarov.

Augusta Lazarov și Andreas Pestrescu s-au cunoscut la începutul anului 2014, la teatru. El era pe scenă, ea în public. El, un actor de succes, ea, soția lui Valeriu Lazarov, alături de care a trăit o poveste de dragoste ca-n povești, până când moartea celebrului om de televiziune i-a despărțit, în 2009.

Andreas nu a fost însă intimidat de acest trecut. "Numele ei, Lazarov, e legat de un trecut lângă o personalitate fabuloasă. A fost un om pe care Augusta l-a iubit cu tot sufletul și respect asta. Nu văd unde ar trebui să fie presiunea. Nu concurez cu trecutul ei. Eu îi completez doar prezentul și vrem să ne bucurăm împreună de viitor", declara Andreas în exclusivitate pentru Click!

Etichete: actor andreas petrescu, augusta lazarov, casatorie, rochie mireasa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h