Ce salarii au angajații Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din RomâniaMega Image, cea mai mare rețea de supermarketuri din România, oferă, potrivit informațiilor din piață, salarii mai mari decât unele lanțuri de retail prezente la nivel local.

Mega Image
Mega Image
Foto: magazinulprogresiv.ro

Salariile angajaților Mega Image încep de la circa 850 lei net pe lună pentru un lucrător comercial și depășesc 1.750 lei brut lunar pentru șefii de departamente.

După trei luni de la angajare, salariul net al lucrătorilor comerciali poate crește apoi la aproximativ 900 lei. Ulterior, remunerația angajaților Mega Image, indiferent de poziția ocupată, crește treptat în funcție de experiență și de performanțe, potrivit unor surse din interiorul companiei.

Cei care lucrează pe postul de casier, în regim part time (doar în week-end-uri), la Mega Image, câștigă aproximativ 500 lei lunar.

Salariile șefilor de departament din cadrul Mega Image încep de la circa 1.750 lei brut lunar și cresc în funcție de experiență și de performanțe.

Tot în funcție de experiența pe care o au crește și remunerația șefilor de magazine. Astfel, șefii de magazine care conduc unități performante și au o vechime mare în cadrul lanțului de retail pot încasa lunar salarii de peste 2.000 - 2.500 lei net.

Toți angajații lanțului de retail, cu excepția celor care lucrează în regim part time, primesc, pe lângă salariu, bonuri de masă în valoare de circa 200 lei lunar, care pot fi folosite însă doar pentru cumpărături în cadrul rețelei Mega Image.

În funcție de performanțele fiecărei unități comerciale, cei care lucrează în regim full time în cadrul magazinelor Mega Image mai primesc, de două ori pe an, bonusuri, care pot depăși și 50% din valoarea salariului.

De Paște și de Crăciun, angajații obțin prime constând în alimente și produse specifice sărbătorilor.

Conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanțe, lanțul belgian de retail Mega Image a avut, în 2012, 5.693 de angajați și un profit net de 46,72 milioane lei, la o cifră de afaceri de 1,75 miliarde de lei. Față de 2011, numărul angajaților Mega Image a crescut în 2012 cu peste 1.400 de salariați, iar profitul net înregistrat în 2012 a fost de 3,5 ori mai mare față de cel raportat în anul anterior.

În prezent, rețeaua Mega Image din România are peste 240 de supermarketuri Mega Image și magazine de proximitate Shop&Go, cele mai multe unități fiind deschise în București.

Etichete: angajați Mega Image, lucrător comercial, magazin Mega Image, Mega Image, realitatea, retail

0/8 COMENTARII
Codreanu Zelea
24 May 11:06
+0
VOTURI
-0
foarte bine iti face ba ca imbolnaviti oamenii nenorocitilor ca tineti marfa expirata pe rafturi !! afara daca nu esti in stare sa iti faci treaba pt care esti platit, plescarule du-te la vaci
george
02 Sep 17:59
+0
VOTURI
-0
pitiku are dreptate
si mai e si chestia sa bage produsele clientului in punga care sta si se uita cu o expresie a fetei:(asa sclavule baga acolo k doar iei bani pt asta)si eu iau si bag cartofi,apa peste iaurturi,rosii..chestii mai moi
"cand intri in mega image la ce te mai gandesti?" pai... M**E mega image
casiana
15 Jul 10:21
+0
VOTURI
-0
Traim in EPOCA MEDIEVALA MODERNA in ceeace priveste respectul omului de catre om. Reprezentantii tarilor care si-au permis sa dezvolte retele comerciale de anvergura in toata tara, sunt de fapt reprezentantii tarilor care au avut colonii in Evul Mediu, care au exploatat, proliferat sclavagismul sub toate formele la momentul acela, iar acum sclavagismul modern. Este foarte adevarat ca nici sistemul nostru nu este sanatos, pentru ca in realitate nu ar fi trebuit sa existe asa ceva nici la propriu si nici la figurat.
Pitiku
05 Feb 13:55
+0
VOTURI
-0
BANI SA MAREASCA SALARIILE NU AU.....STAM NOI CA FRAIERII PE 900LEI....DA BANI SA DESCHIDA MAGAZINE AU!!!!LUCREZI LA MEGA CEVA DE GENU......FA AIA DU-TE FA CEALALTA....PE UNII IN MENAJEAZA SI PE ALTII II ALEARGA CA LA CURSE!!!PLUS CA UNEORI MAI TRE SA STAI SI PESTE PROGRAM CU TOATE CA NU TE PLATESTE!!!LA CLIENTI NU AI VOIE SA LE SPUI NIMIC CA SE DUC LA SEDIU SI ITI FAC RECLAMATIE (EEEHHH SI DAIA NU MAI POT EO....ABIA ASTEPT SA MA IAU CU VREUNU HA HA HA HA)...SI PORMA TE DA SEFTA SAU SEFTU AFARA......NICI NU STIU CE SA VA MAI SPUN....
Pitiku
05 Feb 13:48
+0
VOTURI
-0
nu va angajati in mega in viata vietilor voastre!!!!este o mare parnaie si acum mai nou ca suntem in 2014 vor sa isi ridice standardele!!!adica.....iti gaseste expirat la raft iti ia 24 de bonuri....ti-a gasit si a2a oara te-a dat afara!!!!salariile nu se maresc cum poate ati vazut in descrierea de mai sus.....astea se fac in functie de sefu de magazin de district si doar daca vor ei!!!!alergi pt 900 de lei aia de iti sar capacele!!!si la faza cu bonusu e mare vrajeala......da nimic de zis iti da bonus daca vor ei si cat vor ei!!!!!nu va angazati la mega k nu se meritaaaaaaaaaaaa!!!eu lucrez de 2 ani si snt cal de curse acolo.......imi vine sa le dau foc la toti!!!!!am multe de povestit.....as face un roman despre mega!!!!!va salut si va urez toate cele bune!!!!NU VA ANGAJATI LA MEGA IMAGE VA BAGA IN SPITAL!!!!!!
mega
07 Jan 19:29
+0
VOTURI
-0
eu, sef de departament fara pile iau 1600 lei in mana. alt sef de departament cu pile 1900 lei in mana, amandoi facem acelasi lucru, aceeasi vechime :)
Liviu
21 Sep 00:44
+0
VOTURI
-0
Am un var care este sef de dapartament si este foarte multumit de ceea ce face. Ma gandesc serios ca de la anul sa ma angajez si eu aici indiferent ca iau sau nu bacul. Sunt de parere ca e un job ok pt. inceput, un salariu nu foarte bun dar totusi e criza si conteaza si asta. Parerea mea.
vallym
26 Aug 20:19
+0
VOTURI
-0
Vaaai ce salarii mari, asa dau si in belgia?sunt sigur ca acolo profitul e muuult mai mic decat aici, la fraieri

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE