Ce scriu foștii angajați de la România TV despre anchetarea lui Sebastian GhițăFoşti angajaţi ai trustului patronat de Sebastian Ghiţă scriu despre comportamentul fostului mogul România TV. Jurnalistul Silviu Mănăstire face o serie de dezvăluiri despre Ghiţă în redacţie, iar Sorina Matei este de părere că "lui Ghiţă nici prin cap nu îi trecea că va ajunge să sfârşească rapid, în doar patru ani după arestarea lui Vîntu."

Ce scriu fostii angajati de la Romania TV despre anchetarea lui Sebastian Ghita
Ce scriu foștii angajați de la România TV despre anchetarea lui Sebastian Ghiță

Silviu Mănăstire, fost angajat la televiziunea lui Sebastian Ghiţă, dezvăluie cum acesta venea şi "stătea cu picioarele pe masă, lăfăit. În biroul directorului România TV. Se hăhăia. Făcea concomitent analiza politică şi politica postului TV la care teoretic nu mai avea nicio acţiune. Încălca legea cu o debordanţă demnă de scopuri mai nobile. Sebi era firesc, natural, social-democrat. Aproape zilnic Sebi venea în inspecţie la «televiziunea mea». Se hăhăia mai tot timpul," scrie Mănăstire, citat de realitatea.net.

"Sebi se hăhăia pentru că lansase mai demult povestea că este protejat de SRI. Sau o lansase altcineva şi el o gonflase, prin insinuări, prin zâmbete subînţelese. "Cu faţa asta de copil i-am făcut pe mulţi", îi mărturisea Sebi lui Vîntu,'' mai spune jurnalisul.

Un alt editorial despre Ghiţă scrie jurnalista Sorina Matei, şi ea fostă angajată a postului România TV.

"Când golanul cel tânăr îl băga cu poftă în puşcărie pe golanul cel bătrân care îl îngropa chipurile prin Dealurile Moldovei, lui Sebastian Ghiţă nici prin cap nu-i trecea cum va ajunge să sfârşească şi el destul de rapid, în doar patru ani. Ironia sorţii lui Sebastian Ghiţă a făcut însă ca acest duh al sfârşitului să şi-l dea chiar acasă, de unde a început să facă cele mai multe rele, în Ploieştiul despre care toată România ştia că devenise Republica Lui", notează jurnalista.

Etichete: angajaţi, blog, dezvaluiri, românia tv, Sebastian Ghiţă, silviu manastire, Sorina Matei

0/2 COMENTARII
Goe
28 Jun 09:53
+0
VOTURI
-0
Vine si randul lui, n-ai nici o grija. Mai vedem peste un an sau doi.
Un glont pentru fiecare politician roman
27 Jun 23:09
+0
VOTURI
-0
Este de notorietate faptul ca "jurnalista" Sorina Matei este protejata "generalului" Oprea.
Din pacate nimeni nu-l deranjeaza pe bodyguardul asta pensat, care se viseaza militar si care se pregateste intens sa "conduca" Romania, un jeg la fel de penal ca Ponta si Ghita.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h