Ce se întâmplă cu echipa naţionala dacă Arena Naţională nu se redeschidePreședintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că dacă echipa națională de fotbal a României nu poate disputa amicalul cu Spania din 27 martie la București, din cauza faptului că Arena Națională nu are avizul ISU, atunci va merge să joace această partidă în Germania.

Ce se intampla cu echipa nationala daca Arena Nationala nu se redeschide
Ce se întâmplă cu echipa naţionala dacă Arena Naţională nu se redeschide

Întrebat dacă meciul amical România — Spania se va disputa pe Arena Națională, Burleanu a răspuns: "Eu am întotdeauna un plan B, și chiar un plan C. Rămânem însă concentrați ca acest meci să aibă loc la București. Aceasta este și una dintre dorințele echipei naționale a Spaniei, ca meciul să se dispute la București. Asta pentru că ai o capacitate mai mare de suporteri în tribune. Eu sunt total încrezător în autoritățile naționale, la Ministerul Dezvoltării, și locale. Sincer, mi-ar fi plăcut ca FRF să administreze acest stadion. Revin, sunt foarte încrezător că acest meci cu Spania va fi la București. Dar, dacă e să nu jucăm meciul cu Spania la București, atunci mai degrabă mergem în Germania să jucăm".

FRF a mai parafat un meci amical cu Georgia, la 3 iunie, pentru echipa națională, dar și un altul cu o selecționată "puternică" în luna mai. "În luna martie urmează două meciuri, unul pe 23 cu Lituania, altul pe 27 cu Spania. Urmează apoi cantonamentul, probabil în Austria sau nordul Italiei, și un meci cu Georgia în țară pe 3 iunie. În același timp, în cantonamentul care va începe în 18 mai pregătim un meci amical cu o echipă puternică", a afirmat Burleanu.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Arena Naţională, echipa naţională, frf, meci, Răzvan Burleanu, Spania - România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE