Ce se va întâmpla cu Piaţa Matache şi Piaţa AmzeiLa jumătatea lunii februarie 2015, Administrația Piețelor din subordinea Consiliului Local al Sectorului 1 a decis închiderea unei părți din Piața Matache, din cauza gradului scăzut de ocupare. Dan Tudorache, primarul sectorului 1, speră ca odată cu venirea toamnei, comercianţii să revină în piaţă.

Ce se va intampla cu Piata Matache si Piata Amzei
Ce se va întâmpla cu Piaţa Matache şi Piaţa Amzei

Cât priveste Piața Amzei, această a fost redeschisă, în urmă cu mai bine de o lună, dar producătorii agricoli ezită să vină, din cauza lipsei vadului comercial. Dan Tudorache spune că un producător de pepeni vânduse, într-o zi întreagă, un singur pepene.

Piață a fost închisă timp de cinci ani și s-a pierdut vadul, spune Edilul Sectorului 1.

Dan Tudorache a declarat că, în urma solicitării Primăriei Sectorului 1, Consiliul General a admis scăderea chiriilor pentru tarabe și spații comerciale, în Piața Amzei, și că se are în vedere organizarea unor manifestări de tipul târgurilor de toamnă, pentru a reface vadul comercial al pieţei.

Etichete: Dan Tudorache, Piaţa Amzei, Piaţa Matache, primarie sector 1, Sector 1

0/3 COMENTARII
Aleister
25 Sep 06:12
+0
VOTURI
-0
Ideea cu mall-ul nu e tocmai rea, dar ar fi deajuns un Carrefour, un Cora, un Auchan, asa-zisul "inel interior" e o gluma proasta, stai in centru si n-ai nici 10% din ce au cei de la periferie-in schimb ai ruine cu bulina rosie, ziduri mazgalite cu spay-ul cu vopsea de huligani si duhoare de gunoi...halal centru!
Cris
09 Sep 10:37
+0
VOTURI
-0
Io zic sa se construiasca un mall in locul pietei. In zona aia chiar nu exista. Nu inteleg cum pot trai oamenii din zona aia fara mall.
alex
08 Sep 19:37
+0
VOTURI
-0
Piata Matache este un focar de infectie...mai bine ar darama toate maghernitele alea si ar face ceva mai civilizat, iar de calea Grivitei care e plina de toti dubiosii nu mai vorbesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE