Ce spune fiul vitreg al Gabrielei Firea despre candidatura mamei sale: Să nu vă alunece ştampilaFiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea, Răzvan, a făcut un anunţ pe Facebook în legătură cu candidatura mamei sale la Primăria Capitalei. Acesta şi-a îndemnat prietenii virtuali să nu voteze cu mama sa vitregă la alegerile locale.

Razvan Firea
Răzvan Firea
Foto: Facebook Răzvan Firea

"Ştiu că vă sunt simpatic, dar când veţi merge la vot ( şi să vă duceţi), să nu vă alunece ştampila din greşeala pe numele meu", a scris Răzvan Firea pe pagina sa de Facebook. 

Nici reacţia prietenilor online nu a întârziat să apară, unii chiar făcând jocuri de cuvinte cu numele de familie al candidatei la Primăria Capitalei: "n-o să ne pierdem cu FIREA." a fost unul dintre comentarii, care a primit rapid un răspuns din partea lui Răzvan - "exact! :)))".

Răzvan Firea este singurul model androgin din România. De asemenea, este cunoscut faptul că acesta nu are o relaţie bună cu Gabriela Vrânceanu Firea, declarând în nenumărate rânduri că nu o consideră mama sa şi că nu îşi doreşte ca oamenii să îl asocieze cu aceasta, aminteşte romaniatv.net.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale, fiu vitreg gabriela firea, Gabriela Firea, răzvan firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE