Ce spune Gabriela Firea despre candidatura sa la preşedinţia RomânieiPrimarul general, Gabriela Firea, a declarat că ideea de a candida în 2019 la funcţia de preşedinte al României nu o interesează deloc, pentru că vrea să-şi ducă actualul mandat până la capăt.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Vreau să spun foarte ferm, nu sunt deloc interesată de proiectul politic 2019 — Preşedinţia României. Sunt un om cât se poate de ferm, cu picioarele pe pământ, am preluat mandatul de la bucureşteni, vreau să îl duc până la capăt, patru ani, nu trei, şi mai vedem după acest mandat dacă bucureştenii îmi mai dau votul încă o dată să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu.

Un mandat este suficient pentru anumite proiecte, dar insuficient pentru proiectele mai mari, pentru că noi vrem şi sală polivalentă acum, vrem şi parcări la intrarea în Capitală şi în aglomerările urbane, vrem şi autobuze şi tramvaie moderne, vrem şi reabilitarea în totalitate a reţelei de termoficare, vrem şi reabilitarea tuturor şcolilor, vrem şi spitale ca afară şi unele se pot face într-un an, altele în doi ani, altele în trei-patru ani, dar altele necesită un volum mai mare de muncă şi este nevoie poate de şase ani, poate de şapte. Vom vedea la momentul respectiv", a declarat Firea la o televiziune de ştiri.

Actualul primar general a precizat şi că o candidatură la şefia PSD nu este acum în planurile sale.

Etichete: Gabriela Firea, gabriela firea preşedinte, presedintele romaniei, PSD Bucuresti

0/3 COMENTARII
zzz
15 Aug 23:34
+0
VOTURI
-0
"să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu." haha ....
albert
14 Aug 18:41
+0
VOTURI
-0
O incompetenta! Mintea aseara la antena 3 cum ca a imbunatatit administratia din cadrul primariei general, cum ca cetateanul e tratat cu mai mult "respect" la ghiseu, ca a redus birocratia...cat tupeu si cata nesimtire sa ai ca sa minti in halul asta? Cand tu stii ca singurul lucru major pe care l-ai facut a fost sa dai 3 milioane de euro catedralei mantuirii neamului, in conditiile in care spitalele bucurestene sunt adevarate focare de infectie, sunt cladiri cu bulina rosie care sunt gata sa cada la primul cutremur, Dambovita la fel este un focar de infectie..malurile sunt PLINE de sobolani si cate si mai cate.
Cris
14 Aug 14:08
+0
VOTURI
-0
Nu are de ce sa candideze aceasta putoare la Presedentia Romaniei. Sa dovedeasca mai intai la Primaria Capitalei si mai discutam.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h