Ce spune Gina Gogean despre bătăile de la antrenamente. Reacţie la dezvăluirile Mariei OlaruFosta gimnastă Gina Gogean a reacţionat şi ea după dezvăluirile Mariei Olaru despre bătăile de la antrenamente, care au provocat o adevărată furtună în lumea gimnasticii. "Pot să vă mărturisesc că în toată activitatea mea ca şi sportivă nu am fost supusă niciodată unor atmosfere tensionate sau rele tratamente", a spus Gogean.

Gina Gogean
Gina Gogean

Dezvăluirile Mariei Olaru au determinat-o pe Gina Gogean să reacţioneze pe pagina ei de Facebook:

"Urmaresc cu tristete si durere in suflet tot ceea ce se intampla in ultima perioada in gimnastica romaneasca... acea lume care, pe mine m-a format si realizat ca om, acea lume pe care eu am iubit-o si o iubesc, o lume care astazi este lovita din toate partile.

Pot sa va marturisesc ca in toata activitatea mea ca si sportiva nu am fost supusa niciodata unor atmosfere tensionate sau rele tratamente. Despre ce vorbim? Si am avut o impresionanta cariera competitionala!!!
Am format impreuna cu antrenorii o echipa bazata in special pe colaborare si respect reciproc, avand un singur Tel...... sa obtinem rezultate!!!

Sportul de inalta performanta implica rigurozitatile specifice disciplinei respective, insemnand sacrificii de ambele parti, dar care ni le-am asumat. Nu a fost nimeni obligat sa faca gimnastica, fiecare a fost liber sa aleaga ce doreste. Gimnastica este un sport frumos, care ne place tuturor, dar si sportul care necesita foarte multa munca, pana sa ajungi pe podium.

As dori sa nu se inteleaga, ca gimnastica inseamna doar " sacrificiu" si sa stergem cu buretele tot ceea ce s-a realizat pana acum, cat si implicarea si contributia fiecaruia la obtinerea rezultatelor pentru Romania!"

Etichete: gina gogean, maria Olaru, Maria Olaru batuta

0/2 COMENTARII
vai!
05 Jun 11:44
+0
VOTURI
-0
sunt trist. inca o data se dovedeste ca romanul este pervers. pacat. lucrurile vin din zona unde eram o forta de care se temea tot globul. din pacate, dupa ce ii faci mari, unii oameni aleg sa distruga sistemul care i-a creiat. nu zic ca nu au fost unele situatii delicate. asa este in toata lumea sportiva. performanta se face inclusiv cu sange. dar sa vii sa spui ca tu ai ajuns campioana de toate felurile doar ca ai mancat bataie, este jenant. de ce ai acceptat ? de ce nu ai spus asta decat dupa atata timp ? nu miroase frumos maria. nu sunt adeptul agresiunilor de nici un fel. dar parca prea la tine doar bataia te-a facut sportiva de talie mondiala. asa sa fie? cine te-a sfatuit sa faci astfel de dezvaluiri, este principalul beneficiar. o sa-l vedem cat de curand. pacat pentru o campioana sa se coboare atit de jos. de pe prim treapta a podiumului mondial pe ultim trapta a cancanului. nu cred ca banii sunt la mijloc. de altfel tu ai o renta viagera din partea romaniei. nu vrei sa renunti la ea? doar ai fost batuta sa o obtii. penibil si degradant. inca o data, hai romania sa mai fim acolo sus!
nashpa !
05 Jun 06:44
+0
VOTURI
-0
Cineva minte . Se pare ca acele gimnaste cu rezultate mai putin stralucitoare .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h