Ce spune Klaus Iohannis despre alegerile locale în două tururiALEGERI LOCALE 2016. Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că alegerile locale în două tururi sunt mai potrivite, însă a subliniat că trebuie analizată foarte bine schimbarea unei legi înainte de a fi aplicată.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

ALEGERI LOCALE 2016. "Cred că alegerile în două tururi sunt mai potrivite, însă trebuie să acceptăm câteva principii de soliditate a legislației, să schimbăm o lege înainte de a fi vreodată aplicată trebuie să judecăm foarte bine. (...) Un pic de răbdare (...) cred că ne-ar face bine", a spus Klaus Iohannis, potrivit Agerpres, la dezbaterea publică ''Dialog pentru România. Primăvara politică a societății civile'', organizată la BCU.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat marți că a trimis o scrisoare premierului Dacian Cioloș în care îi solicită să revoce hotărârea de Guvern prin care se stabilește data alegerilor locale, iar Executivul să o adopte din nou odată cu toate celelalte hotărâri care reglementează procedurile pentru alegeri.

În replică, Cioloş a spus că nu intenționează să abroge actele normative referitoare alegerile locale și că nu dorește să intre în jocurile politice ale partidelor.

Etichete: alegeri locale 2016, ALEGERI LOCALE DOUA TURURI, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h