Ce spune Lidia Buble despre căsătoria cu Răzvan SimionArtista Lidia Buble şi co-prezentatorul emisiunii "Neatza", de la Antena 1, Răzvan Simion, sunt implicaţi într-o relaţie, ce a început în această vară. Din câte se pare, cuplul se gândeşte deja la căsnicie.

Ce spune Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion (Foto psnews.ro)
Ce spune Lidia Buble despre căsătoria cu Răzvan Simion (Foto psnews.ro)

"Da, dacă mă va cere de soţie, normal că-i voi spune DA, sunt foarte îndrăgostită. Cel mai mult îmi place că mă respectă şi mă iubeşte aşa cum sunt. Îmi doresc, normal, să primesc inelul cât mai repede, aşa vrea o femeie. Cred că toate se întâmplă la momentul potrivit. Nu mă grăbesc nicăieri. Sunt bucuroasă cu tot ce se întâmplă în viaţa mea", a spus Lidia Buble la "Teo", conform realitatea.net. 

Miercuri dimineaţă, la emisiunea "Neatza", matinalii Răzvan şi Dani au avut-o invitată pe nimeni alta decât Lidia Buble.

Cântăreaţa a venit ca să-şi lanseze noul single, realizat în colaborare cu Amira, însă puşi pe şotii ca întotdeauna, matinalii Răzvan şi Dani n-au lăsat-o să plece uşor, aşa că...au provocat-o să ia parte la un concurs inedit.

Au adus o masă, câteva pahare pline cu "licori magice", precum sare de lămâie, ulei extra virgin, esenţă de rom şi au dat startul distracţiei.

Etichete: casatorie, lidia buble, razvan neata

0/1 COMENTARII
mihail30
08 Oct 18:01
+0
VOTURI
-0
Cea mai selecta oferta! Urgent avem nevoie de colaboratori part-time in cel mai select si mai serios program de castigat bani la domiciliu, in timpul liber. Cerem dorinta de a invata ceva nou si seriozitate. Oferim indrumare pas cu pas, instruire gratuita de cea mai buna calitate si contract care va garanta plata comisioanelor. Solicitati acum detalii la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE